Eurovizija 2010 (renginys)

„Euroviziją 2010“ padės stebėti smagi trijulė

eurovizija-2010-vedejai

Iki „Eurovizijos“ likus 80-čiai dienų, konkurso šeimininkė Norvegijos televizija atskleidė renginio vedėjų vardus. Pusfinalių ir finalo scenoje matysime: Nadią Hasnaoui (46 m.), Haddy N’jie (30 m.) bei Erik’ą Solbakken’ą (25 m.).

Vaikinas nuo 2005 metų veda vaikams skirtas laidas, o Nadia televizijos „virtuvėje“ pluša jau du dešimtmečius. 2004 metų lapkritį ji vedė Norvegijoje vykusį „Vaikų Eurovizijos“ konkursą. Haddy (nuotraukoje per vidurį) yra dainininkė ir žurnalistė. Pastarąją savo veiklą mergina plėtojo dirbdama žinių laidoje bei rašydama straipsnius žurnalams.

NRK vykdomojo prodiuserio Jon Ola Sand teigimu, organizatoriai įsitikinę, jog šiai talentingai ir patyrusiai trijulei puikiai seksis.

Verta paminėti, kad Haddy su Erik’u atidarys renginius, o likusį laiką leis atlikėjų „žaliajame kambarėlyje“. Tuo tarpu, Nadiai atiteko atsakomybė už balsavimą, kuris šiemet vyks jau nuo paties pirmo pasirodymo.

„Eurovizijos“ dainų konkursas tiesiogiai iš Oslo — gegužės 25, 27 ir 29 dienomis.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
PaULyS
PaULyS
prieš 13 metus

cool
bus
eurovizija pawarys

Bieta
Bieta
prieš 13 metus

Tikrai, visai faini turetu buti. XD

Tautvydas
Administratorius
Tautvydas
prieš 14 metus

Iš tiesų smagiai atrodo, iš prisistatymo girdisi, kad anglų ir prancūzų kalbomis kalba gerai ir bus tikrai puikūs vedėjai.

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.