Eurovizija 2010 (dalyviai)

A. Giržadas „InCulto“ dainoje politinio atspalvio neįžvelgia

Vos tik lietuviai išrinko „InCulto” atstovauti  „Eurovizijoje”, vieni puolė džiaugtis, o kiti, kaip jau tapo įprasta, ieškoti priekabių.

Šį savaitgalį žiniasklaidos priemones pasiekė skaitytojo Nikitos laiškas, kuriame teigiama, jog dainos „East European Funk“ tekstas turi politinio atspalvio, kuris yra draudžiamas šiame dainų konkurse.

Ką apie tai mano lietuvių delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas, skaitykite Alfa.lt straipsnyje.


Taip pat šįvakar 20.05 val. „InCulto“ lankosi „Lietuvos ryto televizijos“ eteryje, kur laidoje „Šeimų dvikova – Akropolio turnyras“ bandys parodyti savo žinias apie moteris.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
qbush
qbush
prieš 14 metus

jo tas laiškas toks nesvarbuv, kad net pegrindinė ET komisija negrinėja dėl jo dainą… 🙂

Agnė
Agnė
prieš 14 metus

o varge koks skirtumas kokia vieta uzimsim vistiek nelaimesim, o inculto daina yra nuotaikinga ir tikrai issiskirianti, nebalsuos uz mus tai nebalsuos svarbiausia juk pasirodyt 😉

mm
mm
prieš 14 metus

kvailiausiai atrodo pats Girzadas,vesdamas eurovizijos pusfinali.Tiesiog nesugeba bendrauti .Masalskis daug geriau

ne
ne
prieš 14 metus

reikia ziurėti strategiskai i siunciama daina, pvz Aistes: kompozitorius ispanas, dainininke atrodo kaip ledo karaliene, o dainos motyvai balkaniski, patys paskaiciuokit kiek gausim tasku. o kas dieve uz inculto gali balsuot? tragedija ten kazkokia ne daina. KAD TIK JUOS PASALINTU

tomas
tomas
prieš 14 metus

manau kad siu metu inculto daina eastern europian funk daina yra 2006 metu inculto eurovizines dainos welcome to Lithuania plagiatas!!!!!

Senseless
Senseless
prieš 14 metus

bugi > Čia jau kita tema, dėl kurios galbūt galėčiau sutikti. Visgi siūlyčiau diskutuoti į temą ar Inculto dainoje yra politinio atspalvio.

Arūnas > lol.

/Bevardis/

nugi
nugi
prieš 14 metus

Nežinau kas ką įžvelgia, bet aš įžvelgiu lietuvių laikymą nevykėliais ir man gėda bus, kai Inculto dainuos milijonams klausytojų. Jeigu LT United deklaravo, kad mes lietuviai esame nugalėtojai, tai Inculto deklaruoja, kad lietuviai yra vargšai ir nevykėliai.

Senseless
Senseless
prieš 14 metus

Kalbant apie kažkokią diskvalifikaciją, tai beabejo tas laiškas manau nulio vietoje ir niekam čia jis neįdomus. Kad ir kaip nemėgčiau dainos, būtų juokinga prisikabinėt prie tokių dalykų.

P.S. Akivaizdu Giržadas nieko nenusimano apie Eurovizijos fanus, šitas variantas vienetinis ir dar tikrai neaišku ar jis miega ant „Eurovizinės pagalvės”. Vien eurodienos skype chate kiek fanų sėdi. Giržadas taip kalbėdamas tik įžeidžia fanus. Toks vaizdas esi fanas tai jau lipsi per galvas, dėl savo atlikėjo/grupės, kad tik šiam geriau būtų…

P.P.S. „Eurovizinių zuikučių žaidimas”, nu kas čia per by$%# ?

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.