Eurovizija 2008 (renginys)

„Eurovizija 2008” ieško kūrybingų žmonių

Serbijos televizija „RTS” nutarė pakankamai demokratišku būdu išrinkti Belgrade vyksiančio „Eurovizijos Dainų Konkurso” logotipą, scenos projektą bei vedėjus. Visi gali siųsti savo idėjas, o nugalėtojams atiteks nemažos pinigų sumos.

Logotipas turi asocijuotis su Serbija, muzika, jaunyste ir Europa. Nuo jo priklausys ir „Eurovizijos” tema. Geriausių trijų logotipų kūrėjai gaus atitinkamai 5000, 3000 ir 2000 eurų.

Scena turi asocijuotis su Belgradu ir Serbija, simbolizuoti gimtąją tapatybę, istoriją ir modernumą, bei kažką sibolizuoti.

Taip pat scena turi matytis iš visų salės kampų ir gerai tarnauti televizinėms transliacijoms. Būtina visų elektronikos priemonių įdiegimo galimybė. Geriausios idėjos autoriui atiteks 10000 eurų.

Iš viso bus renkami keturi vedėjai – viena pora ves atranką į dainų konkursą, o kita „Euroviziją”. Pretendentai turi būti kūrybingi, komunikabilūs ir mokėti anglų bei dar vieną oficialią Europos Sąjungos kalbą. Visos paraiškos priimamos iki liepos 30 dienos.

Jeigu kartais susidomėjote logotipo ar scenos projekto kūrimais, galite susisiekti su mumis per „Skype” ar elektroninį paštą, kad gautumėte Serbijos televizijos kontaktinius duomenis ir papildomos informacijos.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

oho, buvo galima padeti serbams kurti logotipa ar scena?
Geras 🙂
ir ko as anksciau nesuzinojau 🙂
gi nerealus kontaktai ir smagumynai butu buve…

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.