Eurovizija 2010 (dalyviai)

Rusija į Oslą siunčia muzikinį kolektyvą

Peter+NalitchŠįvakar Rusijoje vyko nacionalinis „Eurovizijos“ finalas, kuriame galimybę kovoti dėl bilieto į dainų konkursą Osle turėjo net dvidešimt penki atlikėjai. Iš jų tik vienam nusišypsojo sėkmė.

Nacionalinį finalą pradėjo svečio teisėmis pasirodęs praėjusių metų „Eurovizijos“ nugalėtojas Aleksandras Rybakas, atlikęs laurus jam atnešusią dainą „Fairytale“. Savo kūrinį taip pat atliko ir Dima Bilanas, kurio dėka „Eurovizija“ pernai vyko Rusijoje.

Po kiek daugiau nei tris valandas užsitęsusio šou, paaiškėjo, jog „Eurovizijos“ scenoje Osle išvysime Piotr’ą Nalič’ių bei jo grupę su daina „Lost and Forgotten“.

Kolektyvą sudaro: Piotr’as Nalič’ius, Sergėj’us Sokolov’as, Konstantin’as Švetsov’as, Jurij’us Kostenko, Dmitrij’us Simonov’as bei Denis’as Marinkin’as.

Piotr’as gimė 1981 m. Maskvoje. Atlikėjo muzikinis kelias prasidėjo itin keistai: dėl to jis turėtų būti dėkingas video portalui „Youtube“. Dar ne itin žinomas, Piotr’as į minėtąjį tinklalapį įkėlė savo paties kurtą dainos „Gitar“ klipą. Jau per pirmajį mėnesį peržiūrų skaičius viršijo 70 tūkstančių.

Pirmasis Piotr’o viešasis koncertas įvyko 2007 m. lapkričio 9 dieną. Renginys buvo sėkmingas, tad 2008 metų žiemą atlikėjas koncertavo su jau suburta grupe.

Šis muzikinis kolektyvas pasirodys pirmajame pusfinalyje  gegužės 25 d.

Piotr’as Nalič’ius ir grupė — „Lost and Forgotten“

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

20 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Simona
Simona
prieš 14 metus

Nu Rusija, Rusija …

Komentatore
Komentatore
prieš 14 metus

Nu ka as galeciau pakomentuot. Si daina yra labai faina ir grazi ir manau kad kokiam paprastam konkurse tikrai laimetu, bet Eurovizijai si daina netinka. Vien atlikimas nera itin profesionalus

ne
ne
prieš 14 metus

o siaubia, kox tarimas, susizalojau save is vidaus paklauses… 😀 apskritai ir daina nugi zeuru

mm
mm
prieš 14 metus

ta daina tikrai patiks balkanams.be to uz rusija visada balsuojama.o musu atlikejai irgi negeriau atrodo ,nei statybininkai

Lėja
Lėja
prieš 14 metus

Iš Rusijos tikrai tikėjausi daugiau. Nesuprantu kas čia per visuotinis baladžių antplūdis 😀

oi
oi
prieš 14 metus

su savo balalaika net nesvajokit laimeti eurovizijos.tokio tipo dainos niekad nelaimi.bus isrinkta rimta daina

silvestras
silvestras
prieš 14 metus

deja rusija jau turi vieta finale;DD

Damn
Damn
prieš 14 metus

Stebejau finala tiesiogiai. VISOS dainos neapsakomai ziaurios 😀 nu nera is ko rinktis net musu atrankos dainos geresnes buvo 🙂

Gabrielė
Gabrielė
prieš 14 metus

Nusivyliau,tikrai nesitikejau,kad rusai isrinks toki š, tikrai buvo geresniu. Aišku paskutines vietos neuzims,bet aukstu ivertinimu tikrai negaus.

juste
juste
prieš 14 metus

o man visai nieko 🙂
bet labiau pavla 🙂

Monika
Monika
prieš 14 metus

buvo, kad ir nedaug, tikrai geresnių už šitą…dainą.

Grt.
Grt.
prieš 14 metus

kaip is rusu tai galvojau ka nors geriausnio sius 😀 o cia.. ziauru 😀

X
X
prieš 14 metus

Absoliuti tragedija 😉

Paskutinė vieta pusfinaly beveik garantuota xD

V
V
prieš 14 metus

Nuostabi daina, nors nelabai megstu lyriskas, bet nuo sios net siurpuliukai per kuna eina. Piotro balsas labai panasus i Demis Rusos.

Piranija
Piranija
prieš 14 metus

Kurrr nuvažiavo RUSIJAAAAA!!!! Na tikrai apsaugok viešpatie, matosi kad dabar rungiamsi dėl paskutinės vietos. Manau kur kas sudėtingiau dabar stovėti ir paimti paskutinę vietą nei nešti vėliavą už savo šalį. O juk komisijoje atrankoje sėdėjo ižymūs kompozitoriai, kaip Igorius Krutoj, Maksas Fadėjėvas ir t.t.
Ir aplamai ju atlikime visai neina suprasti apie ką dainuojama žodžiai ir muzika liejasi laisvai………

tfu!
tfu!
prieš 14 metus

po tokiu lyriniu isrinkimu manau butu geriau kad Lt atstovautu Asite del vienos priezasties is visu situ lyriniu nesamoniu ka isrinko kt.salys Aiste parodytu kaip reikiant auksta lygi, nei sitie visi, sudejus….

as
as
prieš 14 metus

nereik daugiau linksmu dainu,lengviau mums nugalet bus be konkurencijos 😀

Rimvydas
Rimvydas
prieš 14 metus

ziaurumelis…

jhjhjhh
jhjhjhh
prieš 14 metus

kai nesmaone

as
as
prieš 14 metus

UZAS na ir daina… geriau jau butu babushki vaziuotu i OSLA… nors linksma butu… 😀 😀 😀 o cia dabar… fuuu…. o kad nepatektu i finala…. 😀

Artūras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 - 2010 metais pranešęs daugiau kaip 200 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.