Eurovizija 2008 (atrankos)

Atrankos Islandijoje ir Bulgarijoje jau įsibėgėja

Kadangi praeitą savaitę neturėjome galimybės Jums parodyti šių metų Islandijos nacionalinės atrankos į dainų „Euroviziją” pirmo pusfinalio dalyvių pasirodymus, tai darome šiame numeryje. Pusfinalyje dalyvavo tik trys atlikėjai.

Nugalėtojas, patekęs į finalą Gudmundur Jonssoon su daina „Gef mer von”:

Margret Kristin Sigurdardottir pasirodymas su daina „Game over”:

Hafdis Huld Prastardottir pasirodymas su daina „Boys and perfume”:

Šį šeštadienį (spalio 13 d.) Islandijoje buvo pristatyti dar trys atlikėjai, kurie kovojo dėl bilieto į Belgrade vyksiantį „Eurovizijos” konkursą. Į finalą pateko Palmi Gunnarsson ir daina „Leigubilar”. Antrą atrankos pusfinalį galite peržiūrėti internetu paspaudę čia. Dainininkų pasirodymus atskirai galėsite pamatyti kitame „Eurosavaitės” numeryje.

Kiekvieną šeštadienį nuo 23:15 val. paspaudę čia internetu galite stebėti tiesiogines Islandijos atrankos į „Euroviziją” pusfinalio transliacijas.


Sekmadienį (spalio 14 d.) Bulgarijoje dar 7 atlikėjai pristatė savo dainas, su kuriomis pretenduoja į savo šalies atstovo titulą. Žiūrovai už juos galės balsuoti tik mėnesio gale.
Antro pusfinalio vaizdo įrašai bus kitame „Eurosavaitės” numeryje. Tuo tarpu paspaudę čia rasite pirmo pusfinalio dalyvių vaizdo įrašus.

Kiekvieną sekmadienį 18:00 valandą paspaudę šią nuorodą galite internetu matyti Bulgarijos atrankų į „Euroviziją” transliacijas. Tam Jums reikės „Real player” programos, kuri pagal Jūsų interneto greitį parinks tinkamiausią transliacijos kokybę.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.