Eurovizija 2008 (atrankos)

Lietuvos atranka į „Eurovizija” laukia atlikėjų

Lietuvos televizija, vos užbaigusi atranką į vaikų „Eurovizijos” konkursą, pradėjo paraiškų nacionalinei atrankai į didžiąją „Euroviziją” priėmimo laikotarpį. Susidomėję atlikėjai ar autoriai privalo išsiųsti raštišką paraišką, dainos įrašą (geriausia – skaitmeniniame formate), taip pat dainos tekstą. Taip pat reikalingas dalyvio (-ių) nuotraukos bei raštiškas patvirtinimas su parašais, kad daina yra autorinė ir viešai neskambėjusi.

2007 metų „Lietuvos televizijos” rengta atranka pasižymėjo mažu susidomėjimu iš gerai žinomų atlikėjų pusės, balsavimo ir balsų pateikimo nesklandumais bei finalu „LRT” studijoje…  Belieka tik tikėtis, kad ateityje situacija pasikeis ir būsimoji atranka žiūrovams sukels daugiau teigiamų emocijų.

Greičiausiai savo atstovą išrinksime kelių pusfinalių ir vieno finalo pagalba, bet nacionalinės atrankos detalės bus priimtos ir paskelbtos po to kai televizija žinos apytikslį dalyvių skaičių.

Paraiškos siuntimo adresas:

Eurovizijai

Konarskio g. 49

LT – 03123 Vilnius

El paštas: eurovizija@lrt.lt

Kuriuos atlikėjus arba grupes norite pamatyti dalyvaujančius nacionalinėje atrankoje? Kviečiame pasisakyti šio straipsnio komentaruose.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Donata
Donata
prieš 14 metus

Noreciau pamatyti atrankoje Violeta Riaubiskyte, Vaida, Jurga

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

isivaizduojat?
80 paraisku.
cia yra labia daug.
kitais metais gal 300 sulauksim 🙂
jei spes gimt dainininkai dar keli :)))

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.