Eurovizija 2008 (atrankos)

Kas atstovaus Lietuvai?

Prasidėjus paraiškų į „Eurovizijos” dainų konkurso atranką priėmimui, vis dažniau iškyla klausimas, kas galėtų tinkamai atstovauti Lietuvai „Eurovizijos” dainų konkurse Serbijoje. Alfa.lt portale publikuotame straipsnyje teigiama, kad dainas nacionalinei atrankai ruošia muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes” buvę dalyviai Grūdas, Merūnas bei Vudis. Šie vaikinai, nepaisant dainų, turi daugiau šansų laimėti nacionalinę atranką nei kas nors kitas. Tūkstančiai gerbėjų, pametusių galvas dėl realybės šou dalyvių, greičiausiai nepagailės balsų už savo pamėgtas naujai iškeptas žvaigždes.

Galime būti beveik tikri tuo, kad savo jėgas dar kartą išbadys emo roko grupė „Sweetness theory”, kuriai šiemet pavyko patekti į nacionalinės atrankos finalą ir gana sėkmingai pasirodyti. Apie norą „Eurovizijos” loterijoje išbandyti sėkmę užsiminė jau ilgą laiką scenoje esanti atlikėja Gintarė Karaliūnaitė.

Vos pasibaigus „Eurovizijai” grupės „4fun” vokalistė Julija Ritčik teigė, kad kolektyvas žada dar kartą pasinaudoti proga ir sudalyvauti atrankoje.

Vasarą Violeta Riaubiškytė-Tarasovienė su Viliumi Tarasovumi žadėjo nacionalinei atrankai paruošti duetą, bet šiuo metu nei vienas iš jų neturi tinkamos dainos net ir soliniam pasirodymui. Du kartus per plauką nuo bilieto į „Euroviziją” likusi Rūta Ščiogolevaitė sausio mėnesį susilauks vaikelio ir dėl to taip pat negalės nudžiuginti žiūrovų savo pasirodymu. Greitai naują albumą išleisianti nuolatinė nacionalinių atrankų dalyvė Aistė Pilvelytė spaudoje teigė, kad jai dainas rašantis kompozitorius Rafaelis Arteseras vis ragina dar kartą pabandyti, tačiau atlikėja kol kas apie „Euroviziją” negalvoja.

alfa.lt žurnalistų pasvarstymus galite perskaityti paspaudę čia

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

PIlvelyte irgi gera melage 🙂
tipo kolkas negalvoja apie konkursa, nors seniai jau zinojo kad bandys… :PPPPP

gaila Viliaus ir Violetos dueto… butu graziai pasirode..
taip pat gaila Rutos…

zodziu nelabai kam yra dalyvaut… tik Gintarems visokioms ir betruksta ten eit…

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

Grudas su Vudziu pasidare reklama ir samoningai atsisake dalyvauti, nes ka jie ten vargsiukai pasiektu..
sazine juos uzgrauze, nes gal ir butu niolikines prabalsave…
kas tada?
nuvaziuotu ir kinkos drebetu!…;///

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.