Vaikų Eurovizija

Lina Jurevičiūtė bus žinoma kaip Lina Joy

eurovizija.lt praneša, kad jau seniai užsienyje iškildavo problemų dėl užsieniečiams sudėtingos Linos pavardės. Dėl to Lina Jurevičiūtė dabar bus žinoma kaip Lina Joy.

Bet kuri garsesnė interneto paieškų sistema, užklausoje įvedus naują L. Jurevičiūtės pseudonimą, ras bent vieną milijoną rezultatų. Tikrai ne dėl to, kad apie Liną rašo daugybė interneto portalų.

Malaizijoje gyvenanti moteris, nešiojanti tokį patį pseudonimą – Lina Joy, sutelkė žiniasklaidos dėmesį, po to kai buvo nuteista 5 metų kalėjimo už tai, kad norėjo teisėtai pakeisti savo tikėjimą iš islamo į krikščionybę. Linos Joy vardas pasaulyje pagarsėjo kaip kovotojos prieš katalikų diskriminaciją ir griežtus Malaizijos įstatymus. Taigi, prieš išsirenkant pseudonimą, reikėtų pasidomėti ar dar niekas nėra jo pasisavinęs…

Lietuvė Lina vaikų „Eurovizijoje” pasirodys 16 numeriu


Vienas garsiausių „Eurovizijos” naujienų portalų „Oikotimes” atidarė vaikų „Eurovizijos” spėliojimo žaidimą „Europrediction”, kuriame galite bandyti atspėti konkurso nugalėtoją. Jums tereikia paspausti čia.

Kol kas pirmoje vietoje laikosi Serbija, o arčiausiai jos yra išsidėsčiusi Olandija bei Makedonija. Lietuvą, kaip rimtą kandidatę laimėjimui laiko tik keli žmonės.

Visų vaikų „Eurovizijos” dalyvių pasirodymų vaizdo įrašus rasite paspaudę čia.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
vikos
vikos
prieš 2024 metus

labai graziai skamba;) gal kas zino linos one,arba skype labai noreciau gaut atsidekociau mano pastas piikullskis@one.lt dekoju!;]

Anonimas
Anonimas
prieš 2024 metus

reiketu y google prideti daugiau nuotraugu ir kauine kad daugiau koncertuotu

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

linute

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

geras sprendimas del pavardes 🙂 man irgi reikia susitrumpint 🙂 buciau Morke 🙂 :DD

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.