Eurovizija 2008 (atrankos)

Žingsnis po žingsnio iki Islandijos ir Bulgarijos atstovų

Islandijoje tęsiasi atranka ir praeitą šeštadienį (lapkričio 17 d.) buvo išrinktas septintas finalininkas. Apie viską iš eilės, o dabar, kadangi praeitame „Eurosavaitės” numeryje negalėjome įdėti šeštojo pusfinalio (lapkričio 10 d.) nugalėtojų Baggalutur pasirodymą, tai darome dabar:

Septintajame pusfinalyje kaip ir nuolatos pasirodė 3 trys atlikėjai, iš kurių tik vienas Bjartur Gudjonsson su daina „The girl in the golden dress” pateko į finalą. Jo pasirodymą galite peržiūrėti žemiau:

Prie jau išrinktų septinių nacionalinės atrankos finalo dalyvių prisijungs dar keturi ateinančių pusfinalių laimėtojai. Islandijos atstovas paaiškės vasario 16 dieną.

Atrankos į „Euroviziją” pusfinaliai Islandijoje vyksta kiekvieną šeštadienį 22:15 valandą Lietuvos laiku. Juos galite stebėti tiesiogiai internetu paspaudę čia.


Šį sekmadienį Bulgarijoje įvyko šeštas atrankinis turas į nacionalinės atrankos pusfinalį.
Kaip ir nuolat, 6 atlikėjai pristatė savo dainas, bet už jas žiūrovai
galės balsuoti tik kitą savaitę – mėnesio pabaigoje. Šio atrankinio turo dalyvių pasirodymus galėsite peržiūrėti kitame „Eurosavaitės” numeryje.

Tiesiogiai stebėti Bulgarijos atranką, net neturėdami spartaus interneto greičio, savo kompiuterio ekrane galite kiekvieną sekmadienį 18:00 valandą paspaudę čia.

Šešto turo dalyviai:

Konkurent – Edin zivot

Margarita Hranova – Ne me boli

Deep Zone & Balthazar – DJ take me away

Big Mama Scandal – Come with me

Bobi Kokera,Bleki and Raya – Tezka vecher

Svetozar Christov,Vladimir Dimov – Tired soul

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.