Eurodiena.lt

Konkursėlis – spėlionė

Jau 8 mėnesius interneto platybėse egzistuoja mūsų savaitraštis ir atėjo laikas atsidėkoti skaitytojams ne tik gražiais žodžiais, bet ir mažais suvenyrais. Atspėkite kokią vietą vaikų „Eurovizijos” konkurse užims Lietuvos atstovė Lina Joy ir raktų pakabukas su „Eurovizijos” simbolika bus Jūsų. Tokio pakabuko su Lietuvos vėliava „Eurovizijos” širdelėje nerasite net oficialioje dainų konkurso parduotuvėje.

Vienintelis dalykas ko Jums reikia, tai užpildyti apačioje esančią formą ir laukti gruodžio 8 dienos, kuomet vyks vaikų „Eurovizijos” konkursas. Vienas žmogus gali spėti tik vieną kartą. Vardas, pirma pavardės raidė bei miesto ar rajono pavadinimas turi būti neišgalvotas, nes laimėtojai prizus gaus paštu. Taip pat prašome nurodyti tikrą elektroninio pašto adresą arba „Skype” slapyvardi, nes laimėjimo atveju su Jumis susisieksime nurodytais kontaktais, kad galėtume sužinoti tikslų adresą prizui išsiųsti.

Prizinis fondas yra ribojamas iki dviejų pakabukų, todėl tokį patį spėjimą galės pasirinkti ne daugiau kaip du konkurso dalyviai. T.y. iš viso konkurse galės dalyvauti ne daugiau kaip 34 (17×2=34) „Eurosavaitės” skaitytojai.

Sėkmės!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.