Gyvenimas po Eurovizijos

Verkai gresia visiškas nejudrumas

Šiemet Ukrainai antrąją vietą iš „Eurovizijos” parvežęs Andrejus Danylko, kurio scenos pseudonimas – Verka Serdiučka, skubiai paguldytas į vieną privačių Kijevo medicinos centrų. Artisto būklė tokia rimta, kad gydytojai kalba net apie tai, kad jam gali grėsti visiškas nejudrumas, remdamasi laikraščiu „Tvoi Den”, rašo naujienų svetainė „factnews.ru”.

Artimieji iškvietė greitąją pagalbą, kai Andrejus neteko sąmonės nuo stipraus skausmo nugaroje. Artistas buvo nuvežtas į prestižinę Kijevo kliniką „Medikom”. Riesdamasis nuo baisaus skausmo ir remdamasis į savo direktoriaus petį A.Danylka vos atėjo į priėmimo skyrių.

Dainininkui buvo suleista stiprių nuskausminamųjų, ir jis vežimėliu nuvežtas į patikrinimą. Gydytojai nustatė A.Danylkai nugaros nervo užspaudimą ir vegetatyvinę disfunkciją. Kaip sako dainininką gydanti gydytoja Sofija Ustjanceva, dėl ligos kaltas pats A.Danylka.

„Andrejus Danylka visiškai nenori tausoti savo organizmo, – įsitikinusi ji. – Tie dideli jo darbo krūviai negali neturėti padarinių. Ir smarkus skausmo priepuolis ties juosmeniu – tai tik pradžia tų kančių, kurios galėjo užgriūti, jeigu jis būtų uždelsęs dar bent vieną dieną, nesikreipdamas į kliniką”.

Kasdien jam vaistai leidžiami lašeline ir švirkštais.

„Aš jau miegoti nebegaliu dėl skausmo žemiau juosmens, – papasakojo Andrejus. – Be to, man jau subadytos visos rankos ir tai, matyt, dar ne viskas. Deja! Tenka kentėti, nes gydytojai visiškai teisūs: aš iš tikrųjų apleidau save”.

A.Danylka gydomas klinikoje jau kelios dienos, ir kaip pats prisipažino, labiausiai jį slegia vienatvė.

„Aš, žinoma, mėgstu pabūti vienas, bet esant šiai situacijai man tai nepatinka. Aš dar turiu tiek darbų, kuriuos reikia suspėti padaryti, o dabar čia gulinėju”, – sakė A.Danylka.

Liga pakirto Verą Serdiučką tuo metu, kai jis netrukus turi pasirodyti Filipo Kirkorovo soliniame koncerte Maskvoje. Nepaisydamas nesiliaujančių nugaros skausmų ir griežtų gydytojų draudimų A.Danylka vis dėlto tikisi nuskristi į Rusijos sostinę.

Šaltinis: lrytas.lt

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

oho… ;/
nors as jo ir labai nemgstu, bet gaila zmogaus…
Taigi – saugokim save! nes matot kaip buna…

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.