Eurovizija 2008 (atrankos)

Bulgarija ir Islandija: nuo spalio besitęsiančios atrankos

Gruodžio aštuntą dieną, kuomet visų „Eurovizijos” konkurso fanų dėmesys buvo sutelktas ties vaikų „Eurovizija”, Islandijoje buvo surengtas dešimtas atrankos į 2008 metų „Eurovizijos” dainų konkursą pusfinalis. Kaip ir kiekvieną
šeštadienį, žiūrovų teismui buvo atiduoti 3 pasirodymai. Daugiausiai balsų gavo ir į finalą pateko Ragnheidur Grondal ir jos daina „Ad eilifu”.

Ateinantį šeštadienį mūsų laukia paskutinis pusfinalis, o po gruodžio 23 dieną planuojamo antro šanso turo paaiškės visiIslandijos nacionalinės atrankos finalo, vyksiančio vasario 16 dieną, dalyviai.

10-to pusfinalio nugalėtoja Ragnheidur Grondal:

Nepatekusieji į finalą:

Andrea Gylfadottir – „Flower of fire”:

Dora Gisladottir – „Ad eilifu”:


Šį sekmadienį Bulgarijoje įvyko aštuntas atrankinis turas į nacionalinės atrankos pusfinalį. Kaip nuolat, 6 atlikėjai pristatė savo dainas, bet už jas žiūrovai galės balsuoti tik mėnesio pabaigoje. Paspaudę ant žemiau esančių dalyvių vardų bei dainų pavadinimų, galite peržiūrėti dainininkų pasirodymų įrašus.Tiesiogiai stebėti Bulgarijos atranką, net neturėdami spartaus interneto greičio, savo kompiuterio ekrane galite kiekvieną sekmadienį 17:30 valandą paspaudę čia.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.