Gyvenimas po Eurovizijos

Aistės pristatė naujus albumus

    Besibaigiant lapkričiui, 5 kartus į „Euroviziją” bandžiusi patekti Aistė Pilvelytė, po septynerių metų pertraukos išleido savo antrą albumą. Jame tarp 13 dainų yra keturios, su kuriomis atlikėja 2004-2007 metais dalyvavo nacionalinėje atrankoje: „Amor, amor”, „I’ll let you fly”, „Just for fun”, bei į trečią vietą šiemet atnešęs kūrinys „Emotional crisis”. Ieškokite albumo visose muzikos prekybos vietose.

Taip pat atlikėja lietuvių kalba perdainavo dvi hitais tapusiais dainas iš „Eurovizijos” konkurso: 2005 metų Izraelio atstovės Shiri Maimon „Hasheket shenishar” ir 2006 metų Švedijos atstovės Carolos „Invincible”. Suteikiame Jums progą pasiklausyti šių kūrinių lietuviškas versijas:

„Meilė dar gyva” („Hasheked shenishar”):

„Su tavimi” („Invincible”):


    Aistė Smilgevičiūtė – viena išskirtiniausio balso Lietuvos atlikėjų, kuri su neužmirštama daina „Strazdas” 1999 metais pristatė Lietuvą Eurovizijos dainų konkurse, su grupe „Skylė” išleido albumą „Povandeninės kronikos”. Jame  skambančios dainos – nuo „kadaise” iki „šiandien’ įvykusių istorijų mozaika, kurių bendras vardiklis yra vanduo – švaros, paslapties, paralelinių erdvių simbolis. „Kronikos” kalba apie šias dienas, o laiko gelmėse pragaišę baltiški ir antikiniai įvaizdžiai išneria kad padėtų apie tai papasakoti.

Albumo kaina apie 30 litų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

"Skyle" – original music. truksta mums tokiu.
ir klausyt smagu kai profesionale atlikeja dainuoja 🙂
taip ir toliau 🙂

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

pilvelyte po 7 metu pertraukos?
tikriausiai neturejo tinkamu dainu…
nera kompozitoriu normaliu Lietuvoje… nera…
beje dainos visai norma.

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Aistės Smilgevičiūtė ir "Skylė" is tikruju nusipelno kazko daugiau.O Aistei Pilvelytei as labai jauciu dideli demesio spektra,Ji saunuole dar ir todel,kad isleido savo taip ilgai brandinta albuma!

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Gabana/'>Gabana</a>
prieš 2024 metus

Aistės puikus darbas, dainos nuostabios, visos Eurovizinės dainos, turėjo keliauti į finalą, deja. Daina Leisk sau, kažkas nuostabaus tarp LT muzikos :).

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.