Eurodiena.lt

„Eurosavaitės” konkurso rezultatai

Tris savaites kvietėme Jus spėti kurią vietą vaikų”Eurovizijos” dainų konkurse užims Lietuva ir už teisinga spėjimą laimėti raktų pakabuką su Lietuvos vėliava „Eurovizijos” širdelėje.

Iš viso, iki gruodžio 8 d. 21:00 valandos, konkurso anketą teisingai užpildė beveik 40 „Eurosavaitės” lankytojų. Dėl prizų limito už vieną vietą galėjo statyti ne daugiau kaip du asmenys. Visi, kurie pastatė už tą vietą, kurią tuo metu jau buvo pasirinkę du žmonės, buvo informuoti, kad turi pakeisti savo spėjimą. Atmetus tuos mūsų savaitraščio skaitytojus, kurie nepatvirtino savo dalyvavimo arba laiku nepakeitė savo spėjimo (jeigu to reikėjo), turėjome 25 pretendentus į laimėtojus.

Galime išduoti, kad tarp konkurso dalyvių atsirado optimistų, kurie Linai Jurevičiūtei pranašavo vietą viršutiniame trejete, kai tuo tarpu nei vienas iš Jūsų nepastatė už paskutinę vietą.

Sveikiname Tautvydą iš Vilniaus, kuris vienintelis pateikė teisingą spėjimą. Jam iškeliauja mūsų savaitraščio suvenyras.

Tai nebuvo paskutinis kartas, kuomet turėjote galimybę laimėti dovanėlę iš „Eurosavaitės”, todėl jeigu turite idėjų kitam konkursui, maloniai prašome jomis pasidalinti komentaruose arba asmeniškai – el. paštu ar per „Skype”.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

oho, kiek daug dalyviu? is kur ju tiek 🙂 ir taip tiksliai atspet tai cia visiska tikimybiu teorija 🙂 fun 🙂

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.