Vaikų Eurovizija

Po vaikų „Eurovizijos”

Paskutinis 2007 metų vaikų „Eurovizijos” dainų konkurso istorijos puslapis užverstas ir dabar belieka laukti kitų metų vaikų „Eurovizijos” konkurso, kuris vyks Kipro saloje.
Tuo tarpu tik 18,9% kipriečių, gruodžio 8 dieną įsijungusių televiziją, praleido vakarą stebėdami tiesioginę konkurso transliaciją. Lietuvoje, Armėnijoje ir Baltarusijoje vaikų „Eurovizijos” konkursas buvo žiūrimiausia šeštadienio vakaro laida.

Taip pat kelios šalys paskelbė apytikslį žiūrovų skaičių:

Rumunija – 1,136 mln
Portugalija – 1,09 mln
Olandija – 1, 02
Belgija – 798 tūkst.
Armėnija – 592 tūkst.
Švedija – 515 tūkst.
Izraelis (nedalyvavo) – 400 tūkst.
Serbija – 363 tūkst.
Graikija – 200 tūkst.


Gruodžio 13 dienos „Lietuvos Radijo” laida „Muzikinis vidudienis” buvo skirta vaikų „Eurovizijos” konkursui. Įvairiais klausimais, susijusiais su šiuo renginiu, diskutavo dainininkė Rosita Čivilytė, „Lietuvos Televizijos” muzikinių laidų prodiuseris Jonas Vilimas, Linos Jurevičiūtės mokytoja Jūratė Miliauskaitė, Kęstutis Baranauskas, choreografas, kurio dėka išvydome būtent tokį Linos pasirodymą bei laidos metu į studiją prisiskambinę klausytojai. Taip pat „Muzikiniame vidudienyje” nuskambėjo dvi Linos Joy dainos iš naujausio mergaitės albumo.

Perklausyti laidos įrašą galite šio grotuvo pagalba:

O beklausydami laidos galite paskaityti „Kauno dienos” straipsnį apie Liną Jurevičiūtę ir vaikų sužvaigždėjimą paspaudę žemiau esančią nuorodą:
Sunku būti garsiam

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

koks populiarumas 🙂 kiek ziurejo daug zmoniu 🙂 bet tai normalu – nes tai nuosirdus konkursas, be itampos ir jokios ironijos :):P

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.