Gyvenimas po Eurovizijos

Elitsa – Bulgarijos „Metų moteris”!

Elitsa Todorova, 2007-ųjų metų Bulgarijos atstovė „Eurovizijoje” žurnalo „Grazia” skaitytojų išrinkta Bulgarijos „Metų moterimi”. Šį titulą Elitsa’i Todorova’i pelnė jos įnašas į Bulgarijos muzikos istoriją.
Penktoji vieta praėjusioje „Eurovizijoje” kartu su partneriu Stoyan’u Yancoulov’u ir koncertiniai turnė visame pasaulyje praėjusiais metais, pelnė Elitsa’i garbę „grumtis” dėl „Metų moters” titulo. Žurnalas „Grazia” kiekvienais metais apdovanoja garsius žmones, nusipelniusius Bulgarijos politikai, muzikai, sportui, madai, žurnalistikai ir televizijai.

„Grazia” skaitytojai turėjo teisę už savo favoritą visą mėnesį balsuoti SMS žinutėmis. Laimėtojai buvo paskelbti viešbutyje „Kempinski”, kur Elitsa Todorova buvo labai šiltai sutikta auditorijos. Kartu su Stoyan’u Yancoulov’u buvo atliktas jau hitu tapęs kūrinys „Voda”. Be to, dar buvo sudainuota viena iš naujesniu Elitsos dainų „Zemia” („Žemė”).

„Voda („Water”)

„Zemia” („Earth”)

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

perlnytas apdovanojimas 🙂 super atliekama jos muzika 🙂 idomi lengva pulsuojanti originali 🙂
miela malonu :))

Artūras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 - 2010 metais pranešęs daugiau kaip 200 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.