Gyvenimas po Eurovizijos

Septintojo „4Fun” gimtadienio proga – filmas apie „Eurovizijos” užkulisius (alfa.lt)

Nors tikroji „4Fun“ įsikūrimo diena yra sausio 12 – oji, tačiau muzikantai grupės gimtadienį atšventė anksčiau ir šeštadienio vakarą visus draugus pakvietė į vieną Vilniaus kino teatrų, kur surengė filmo apie „Eurovizijos“ užkulisius pristatymą. „4Fun“ vokalistė Julija Ritčik sakė, kad septintieji grupės gyvavimo metai buvo paženklinti šio dainų konkurso ženklu. Mat pernai „4Fun“ laimėjo nacionalinę atranką ir atstovavo Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse Helsinkyje.
Muzikantai planuoja, kad filmas bus rodomas „Skalvijos“ kino teatre. Taip pat „4Fun“ filmą siūlys Lietuvos televizijai, kuri organizuoja „Euroviziją“. „Jei matysime, kad filmas įdomus ne tik muzikantams, o platesnei auditorijai, galbūt filmą išleisime ir DVD formatu. Filmas trunka valandą, o iš viso turėjome apie 12 valandų filmuotos medžiagos“, – kalbėjo J. Ritčik.
Atlikėja prisipažino, kad dalyvavimas šiame dainų konkurse yra neįkainojama patirtis. Paklausta, kokias pamokas išmoko dalyvaudama konkurse, J. Ritčik juokdamasi prisipažino, kad pirmiausia išmoko bendrauti su žiniasklaida ir suprato, kad kai fotografuoja nereikia rodyti liežuvio fotografams. „Išmokau planuoti laiką, atsiriboti nuo šalutinių minčių ir susikoncentruoti į vieną tikslą“, – sakė moteris, kuri tikisi, kad įgyta patirtis jai padės ir šįmet dalyvaujant nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.
„Šių metų konkursinės dainos motyvą sudaro sutartinė. Ji bus atliekama angliškai“, – apie šiųmetinę „Eurovizijos“ dainą trumpai kalbėjo atlikėja. – Ši daina buvo sukurta pernai ir būtent su ja norėjome dalyvauti nacionalinėje atrankoje, bet nespėjome jos deramai paruošti. Todėl pernai dalyvavome su daina, kuri buvo sukurta užpernai“.
J. Ritčik sakė, kad ilgai galvojo, ar verta šįmet dalyvauti nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje. Tačiau prisipažino, kad konkursinės dainos idėja per metus nepasikeitė ir ji tikinti, kad šis kūrinys tikrai vertas dėmesio. „Jeigu turi idėją, reikia ją įgyvendinti“, – ryžtingai kalbėjo „4Fun“ vokalistė.

Straipsnio šaltinis: alfa.lt

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

o Julia gyvai grazesne nei per telika :):P

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.