Eurovizija 2010 (atrankos)

Sasha Son(g) „Eurovizijai“ paruošė dvi dainas, o Ščiogolevaitė konkursą pamiršo

Trečiadienį ryte vykusios LRT konferencijos metu buvo dar kartą patvirtinta, kad Lietuva dalyvaus dainų konkurse „Eurovizija“, nors dar visai neseniai dėl lėšų stygiaus LRT atsisakė dalyvauti minėtame konkurse. Sausio 6 dieną prasidėjo paraiškų į nacionalinę atranką priėmimas, kuris vyks iki sausio 24 dienos.

Nacionalinėje „Eurovizijos“ dainų konkurso atrankoje pareiškė dalyvausiantis praėjusių metų atrankos nugalėtojas Sasha Son(g). Tai Alfa.lt patvirtino jo vadybininkas Martynas Tyla.

„Turime dvi dainas. Viena vadinasi „Yes to Life“, kurią planuojame atlikti duetu su kažkokiu atlikėju. Antra daina – „Panelė“. Ji gimė spontaniškai ir labai greitai, galbūt ji yra ironiška. Angliškas jos pavadinimas yra kitoks, susijęs su Europa ir „Eurovizija“. Tekstas šiai dainai parašytas, beliko tik uždainuoti“, – sakė M. Tyla.

Pasak jo, naujos dainos nė kiek nepanašios į praėjusių metų Sashos Son(g) dainą „Pasiklydęs žmogus“. „Jis orientavosi pagal tai, kad ten gali „praeiti“. Viena daina yra ganėtinai rimta, o kita – linksma“, – pasakojo pašnekovas.

Daugiau skaitykite Alfa.lt straipsnyje

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hayden
Hayden
prieš 14 metus

aš labiau už „Panelė” dainą, ji mano nuomone geriau skambėtų eurovizinėje scenoje 😉

ASS
ASS
prieš 14 metus

Uz sasha ! sekmes 😉

Little_Star
Little_Star
prieš 14 metus

Už Sasha! Palaikysiu labai labai!

Nuomonė
Nuomonė
prieš 14 metus

Eurovizinių dainų tikslas – jau pirmą minutę daryti įtaką be išimties visiem ( ieškantiem prasmės ar judesio), pavergti. Leist pajaust, kad tuoj pat kažkas nutiks, kad negali nežiūrėt, nes NENORI NEŽIŪRĖTI! Mintis – būtina, dėl jos norisi pakartojimo. Muzika – optimistinė, kad pasibaigus dainai jaustųsi pakylėtumas, viltis, lyg sudrebintų iš vidaus, suteiktų jėgų. Kita vertus, ir pats dainininkas turi atrodyt gana nekaltai, lyg nežinotų, kad daina graži ir kad viską daro labai gerai. O „dainos kabinimas” ir dainininko atviras ir nuoširdus džiaugsmas ir mėgavimasis tuo, ką daro, yra labai stiprus motyvas balsuoti. Ypač, jei pats žmogus atrodo patrauklus ir patikimas, toks, kurį norėtum koridoriuj užkalbint, ir svarbiausia – nebijotum to padaryti! Tai labai traukia publiką. Viskas turi būti profesionalu, bet tuo pat metu atrodyti taip paprasta, kad klaustum savęs – kodėl aš taip nesugalvojau (?).

Beje, prisiminkit visus, kuriuos išsiuntėm i Euroviziją. Daugelyje jų kai kuriuos minėtus bruožus galima pastebėti – tik bėda ta, kad jei žmogus atrodo mielas – tai daina prasta ir moralizuojanti, jei daina prasminga – tai žmogus neturi pomėgio „pritraukti” kitus, gal charizmos trūksta. Asmeniškai mano favoritai – A. Smilgevičiūtė – už profesionalumą, gilią prasmę ir nuoširdumą. Ir LR United – už neprimityviai pateiktą primityvią mintį, ir „vyrišką paprastumą”.

Na, o muzika lyg su autobusiuku per kalvas važiuojant, tai ir tebus tinkama tikklausytis su autobusiuku per kalvas važiuojant …

@ndrius
@ndrius
prieš 14 metus

Gaila, kad Rūta Ščiogolevaitė nedalyvauja. Ji turi gerą balsą ir su gera daina tikrai būtų išrinkta atstovauti Lietuvai.

Ana
Ana
prieš 14 metus

uz Sasha !

Monika
Monika
prieš 14 metus

LAukiu nesulaukiu Sashos dainų…
Panelės galėtų ir lietuvišką versiją atlikt, žinotu visa Europa kokie žurnalai pas mus karaliauja 😀