Eurovizija 2008 (atrankos)

ONSA pašiepia atlikėjus – marionetes prodiuserių rankose (eurovizija.lt)

Klaipėdietis Tautrimas Rupulevičius – ONSA Eurovizijoje laimę išbandė jau trečiąjį kartą. Kokiu tikslu konkurse dalyvavo šiemet? „Mano dalyvavimo Eurovizijoje tikslas – pasidaryti gerą reklamą, nusipirkti Jaguarą ir kad, kai išleisiu savo albumą, jį išpirktų nerealus kiekis žmonių,- šmaikštavo ONSA. – Iš tiesų atėjau pašėlioti, gerai praleisti laiką ir pamerkt akį bei pasišypsot savo gerbėjams“.

ONSA šį kartą dainavo apie atlikėjus, kurie tėra marionetės prodiuserių rankose, nieko nesugebančios sukurti. Atlikėjas mano, kad prodiuseriai neturi visko valdyti. Tai pirmojo turo pasirodymu ir bandė pasakyti ONSA: „Dainuoju apie prodiuserių valdomas marionetes, esu savimi, tačiau esu apsirengęs kaip marionetė“,- porino ONSA.

Jei viskas pavyks, po mėnesio pasirodys naujas ONSA albumas. T. Rupulevičius teigė susipykęs su savo prodiuseriu, įrašinėjančiu muzikos įrašus studijoje. „Nuo pat 2004 – ųjų metų, kai atsirado ONSA, viskuo rūpinausi aš pats, verčiausi be prodiuserių pagalbos. Ir tuo didžiuojuosi“,- sako ONSA.

ONSAi pagelbėjo dvi pritariančiosios vokalistės, viena jų – Kristina Jatautaitė, „Cappella‘A“ narė. T. Rupulevičius prisipažino, kad muzika juos sujungė: „Susipažinome Eurovizijos atrankoje. Ko gero, tai – tarnybinis romanas“,- šypsojosi ONSA.

Straipsnio šaltinis: eurovizija.lt

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

Onsa is vis yra linksmuolis 🙂
be kompleksu 🙂
patinka man jis tuo 🙂
tas nesugadintas jaunatviskas maximalizmas :):):)

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Svarbiausia, kad žmogus turi ideją, kuria gyvena ir tiki. Tai daro jį gražų scenoj. Ir, linkėjimas, kad ptas nepavirstų marionete 🙂

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Oonsa turi emigruoti atgal i zemaitija ir ten surengti eurovizijos atrankos konkursa. Ir zinoma laimeti 1 vieta. Juk zinai kad vilniuje viskas nupirkta. Ir cia geresniu rezultatu nera ko tiketis. Linkim sekmes.

Edgaras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 ir 2009 metais pranešęs daugiau kaip 150 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.