Eurovizija 2008 (atrankos)

Vudis ir Grūdas Eurovizijoje nedalyvaus (delfi.lt)

Šį šeštadienį antrajame pusfinalyje turėję pasirodyti Vudis ir Grūdas dalyvauti Nacionalinėje Eurovizijos atrankoje atsisakė. Realybės šou išgarsėję dalyviai atsisakė dalyvauti atrankoje dėl „užkulisinių problemų“, kurios trukdo ruoštis pasirodymui.
Vudis ir Grūdas tikina į Eurovizijos dainų konkursą žiūrintys rimtai ir nespėjantys jam deramai pasiruošti: „Mūsų požiūris į Eurovizijos konkursą yra labai rimtas, todėl gerbdami Jus ir TV žiūrovus, atsisakome dalyvauti atrankoje, nenorėdami rodyti iki galo neparuošto mūsų pasirodymo“,- teigia Arvydas Martinėnas (Vudis) ir Algirdas Grudinskis (Grūdas) savo laiške konkurso organizatoriams.
„Dėl kai kurių nesusiderinimų su organizatoriais nespėjame padaryti šou, kurį planavome. Kad nereikėtų žemintis patiems ir savo muzikos, paliekame viską kitiems metams. Jeigu būtų mūsų valia, viskas būtų aiškiau ir greičiau“, – aiškino Grūdas.

Pasak jo, pasirodymą Eurovizijos konkurse atlikėjai planavo nuo vasaros pradžios, tačiau ne dėl jų kaltės vangiai dirbant prie šios idėjos, pasirodymas tapo pilkas.
Eurovizijos atrankai pateikę savo kūrybos dainą „Let‘s sing it“ Grūdas ir Vudis ketina netrukus ją pristatyti publikai: „Ją išgirs visi, gal gausime kitokios iš jos naudos“.
„Bet bus tų Eurovizijų, – nenusiminė Grūdas. – Viskas gerai“.
Panašus atvejis buvo praėjusių metų Nacionalinėje atrankoje, kuomet to paties realybės šou dalyvė Vilija Matačiūnaitė dalyvauti konkurse atsisakė.

Straipsnio šaltinis: delfi.lt

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ugnė
Ugnė
prieš 14 metus

Grūdą gerbiu kaip žmogų, būtų buvę super jei būtų sudalyvavę, bet, kaip supratau, ne dėl jų kaltės čia viskas..

rolis
rolis
prieš 2024 metus

chebra nestumkit turiu ju daijnos istrauka ir kai zjb daina balsuosiu uz juos kita met jei su sita daina varys.. cool 🙂

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

kaip gerai ismano berniukai LT reklama.
tik del jos pasiskelbe kad dalyvaus ir tik del jos nutare kad persigalvojo.
primine dar karta visiems apie save tokiu budu :):P

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

ar galetum savo vudi daina onute atsiusti i skaipa sakaipas toks rituliuks868

Irmantas
Irmantas
prieš 2024 metus

Jeigu gerbia muziką, tai visai nustotų dainuoti. Nenoriu pasirodyti piktu, bet, pripažink tai, jie nėra nieko ypatingi. Per vestuves tiktų padainuoti

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/kazikox/'>kazikox</a>
prieš 2024 metus

Ajajajai. Na ir kas? Vistiek būtų likę nieko nepešę.

Edgaras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 ir 2009 metais pranešęs daugiau kaip 150 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.