Eurovizija 2008 (atrankos)

Iš Latvijos ir Rumunijos atrankų

Latvijos televizija „LTV” paskelbė 20 atlikėjų, kurie dalyvaus „Eurodziesma” atrankos į „Eurovizijos” dainų konkursą pusfinaliuose. Komisijoje, kuri išrinko dalyvius, buvo grupės „4fun” narė Julija Ritčik, Sopho ir kiti atlikėjai bei muzikologai.
Atlikėjai bus suskirstyti į du pusfinalius, vyksiančius vasario 2 ir 9 dienomis. Po penkis geriausius iš kiekvieno pusfinalio pateks į kovo 1 dieną vyksiantį nacionalinį finalą. Perklausyti dainų ištraukas ir pamatyti laimingųjų 20-tuko sąrašą galite  oficialiame latvių „Eurovizijos” tinklapyje, paspaudę čia .
Atrankoje dalyvauja du „Bonparti.lv” grupės, pernai atstovavusios Latvijai, nariai. Tai Andris Erglis kaip solo atlikėjas bei Roberto Meloni kaip grupės „Pirates of the sea” narys.


„TVR” televizija gavo 281 dainą nacionalinei atrankai. Žiūri šiuo metu perklausinėja visus kūrinius ir rytoj ryte turėtų pateikti sąrašą 24 atlikėjų, kurie patenka į tolimesnį etapą. Vasario 9 ir 16 dienomis bus surengti du pusfinaliai, o Rumunijos atstovas paaiškės vasario 23 d.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

kaip sunku!!! is 280 isrinkti tik 24 atlikejus…
siaubas kokis tai…
kiek ju daug 🙂

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.