Eurovizija 2008 (atrankos)

Nacionalinės atrankos apžvalga realiu laiku

Sveiki mieli „Eurodienos” skaitytojai! Likus vos kelioms minutėms iki nacionalinės atrankos antrojo pusfinalio tiesioginės transliacijos, mes norime Jums pranešti, kad čia aprašysime kiekvieną pasirodymą, taigi neišjunkite šio tinklapio! Jeigu neturite galimybės tiesiogiai stebėti atrankos per televizorių, galite tiesiogiai stebėti internetu čia.

Atlikėjai pasirodys tokia tvarka :

  1. Kristina Botyriūtė
  2. Face Time
  3. Angelas
  4. Funny Beat
  5. Sasha Son
  6. Flaer
  7. Ingrida Žiliūtė
  8. Raimonda
  9. Flaxon
  10. Justina Adeikytė

Pasirodymai :

Kristina Botyriūtė atliko dainą Life is Joyful. Scenoje atlikėja pasirodė su keturiomis šokėjomis. Pasirodymas gan įdomus, gražus vaizdas, bet atlikėjos balsas skambėjo nelabai užtikrintai. Komisijos nuomone pasirodymas bei daina panašus į miuziklą ar kabaretą, ir tai visiškai netinka Eurovizijai. Jurijus Smoriginas negailėjo kritikos.

Antrieji Face Time atliko dainą Celebrate. Scenoje šeši žmonės, keturi vaikinai ir dvi moterys-pritariančios vokalistės bei šokėjos. Pasirodymas gan linksmas, įdomus,bet nieko neypatingas. Jurijui Smoriginui patiko daina, bet jo nuomone, trys už nugaros stovėję vyrai draikėsi bei blaškė dėmesį. Aro Vėberio nuomone daina paprasta ir jam taip pat nepatiko už nugaros draikęsi vyrai. Vytautui Juozapaičiui atvirkščiai – šokėjai patiko.

Angelas atliko dainą Little Sunshine. Scenoje penkti žmonės – trys vyrai ir dvi seksualios šokėjos. Pasirodymas paprastas, bet vaizdą daug pagyvina šokėjos. Daina nebloga, bet netinka Eurovizijai. Aras Vėberis komentarų neturėjo. Vytautas Juozapaitis pasakė, kad grupė nepateikė nieko naujo, ir, kad visiškai neišsiskirtų konkurse. Taipogi šokėjas netiesiogiai išvadino laisvo elgesio moterimis.

Funny Beat atliko dainą EverTown ir pateikė kiek įspūdingesnį pasirodymą nei prieš tai buvusieji. Atlikėja dainuoja be pritariančių vokalų. Aro Vėberio ir Vytauto Juozapaičio nuomone šis pasirodymas vienas iš geriausių iš buvusių. Jurijaus Smorigino nuomone šokėjai galėjo paruošti stipresnį pasirodymą, bet pagyrė grupę. Mūsų komanda irgi nori pagirti grupę už neblogą pasirodymą.

Penktasis Sasha Son atliko dainą Miss Kiss. Scenoje pasirodė šeši žmonės. Mano nuomone, atlikėjas ir šokėjai galėjo nepagailėti lėšų geresnei aprangai. Daina nebloga, nuoširdi. Vytauto Juozapaičio nuomone atlikėjas sudainavo gerai,savo balsu. Taip pat padirbėjus tiktų Eurovizijai. Arui Vėberiui labai patiko daina. Jurijus Smoriginas negailėjo pagyrų.

Flear atliko dainą New Love Story. Gan įdomus pasirodymas, mano nuomone, puiki daina. Gražiai atrodė pritariančios vokalistės. Įdomi scenos vizualizacija. Komisija nepasakė nieko ypatingo. Ponas Jurijus Smoriginas kuo toliau tuo labiau pradeda nusišnekėti.

Ingrida Žiliūtė atliko dainą You & I. Scenoje pasirodė šeši žmonės. Daina atrodo kažkur girdėta ir niekuo neišsiskirianti. Pasirodymas taip pat nieko neypatingas. Atlikėja galėjo pasipuošti gražesne šukuosena. Jurijaus Smorigino ir Aro Vėberio nuomone daina nuobodi ir be priedainio. Vytauto Juozapaičio nuomone atlikėja sudainavo su klaidomis, bet per daug nekritikavo. Atlikėja nebijojo paprieštarauti komisijai.

Aštuntoji Raimonda atliko dainą Birdie’s Tweet. Puikiai atlikta! Turbūt geriausia iš to ką jau matėme šiandien! Publika tiesiog įsiaudrino, negailėjo ovacijų. Aras Vėberis pasakė vieną žodį „BRAVO”. Jurijus Smoriginas negailėjo komplimentų atlikėjai ir dainai. Mūsų komanda linki Raimondai ir kitiems dalyviams didžiausios sėkmės!

Dainą Lietuva man kaip Paryžius atliko Flaxon . Scenoje pasirodė penki žmonės. Daina nebloga, bet netiktų Eurovizijai. Pasirodymas silpnas, bet jį pagyvina dvi šokėjos. Jurijus Smoriginas grupę „sumalė į miltus”, bet  su savo komentarais tikrai persistengė. Aras Vėberis taip pat nepasakė nieko gero. Pagrindinis grupės atlikėjas padėkojo už itin kandžią kritiką.

Paskutinioji šį vakarą pasirodė Justina Adeikytė, kuri atliko dainą Calling Your Name. Puiki daina, graži atlikėja, paprastas ir gražus pasirodymas. Publika negailėjo aplodismentų. Vytautas Juozapaitis ir gyrė ir kritikavo. Aro Vėberio žodžiais : „Viskas Justinai prieš akis”.  Jurijus Smoriginas negailėjo pagirų,bet taip pat pakritikavo.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

22 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

bet kokiu tik klounu nebuvo atrankoj…:)
visur jie buna 🙂
naturalu…
ech.. kaip jie taip…

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

Raimonda buvo tikra saunuole. Tikra grynuole. Tai daina, kuri zavi visus… net ir nenusimanancius apie muzika. Tiesiog tai nuosirdu. Manau jai butu pasiseke 🙂 Ji buvo viena is triju mano favoriciu 🙂

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

to kazkuris ten anonimas:
visada lengviausia pasakyti nesamone.
padarysi samone, kad taip sakai?
o jei jau rasai, kad nesamone, tai pagrisk faktais, kodel taip manai.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Labai patiko ''Flaer'' pasirodymas. Siaip tokios muzikos nesiklausau, bet manau, kad pasiradymas is tikro buvo labai idomus. Tikrai labai graziai atrode pritariancios vokalistes ir bekas derinosi prie atlikejo.
Dar man patiko Raimonda. Grazi daina. Grazus balsas.
Funny Beat patiko. Tik galetu siek tiek pakoreguoti apranga. Manau atlikejos balsas per daug…

Anonimas.
Anonimas.
prieš 2024 metus

Čia dėl įtampos tiek daug klaidų tekste.? 😀

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

nu siaip eurovizija.lt niekada ir nebuvo gimusi, kad galetu mirti 😀 gi ten nac. transliuotojo, o ne fanu svetaine. tokias smulkias naujienas fanams reikia skleist. esctoday ir oikotimes irgi fanu ismislas. o nac. transliuotjo svetainej turi buti tik generali ir pagrindine informacija, tiksliau sakant, nenuspalvinti faktai.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

aciu adminams. beto gal kas zino kur Pilvelytes daina gal galima rast? ar niekur neideta?

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Edgarass/'>Edgarass</a>
prieš 2024 metus

Taip,mes tikrai stengiamės,kad Jūs užėja čia rastumėte naujausią informaciją.

Redagavo Edgarass 2008-01-21 11:34

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Beje Lietuviai nebutu Lietuviais, jei nesiktu savam darze. Fantastiska svetaine, kuri pateikia ITIN daug svarbios informacijos(su dainomis ir vaizdo klipais), bet NEEEE, jiems dar blogai. Pripazinkim fakta eurovizija.lt mires reikalas. 1 naujiena per savaite, kai vyksta pats surmulys. Nu ne sorry, bet ten net dainu intro nesugeba ikelt. Cia tikrai info per akis ir gerbiu uz tai svetaines adminus. Sunkus darbas, kuris dirbamas del musu.
(Su pagarba Senseless/Bevardis)

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Na buvo smagu isgirst PROFESIONALE nuomone apie dainas, bet tarsiu ir as savo zody.
1.Botyriute – nesamone(nesamone = neverti eurovizijai ir taskas).
2.Face Time – nesamone.
3.Angelas – nesamone.
4.Funny Beat – nesamone.
5.Sasha Son – vertas demesio, kvepia TOP5 siu metu eurovizijoj, kitaip tariant turi sansu laimet ir visai neblogai rodos, bet klausimas ar kanors pasieksim? As abejoju.
6.FLAER – nesamone.
7.Ziliute – klausyt(ir ziuret) galima, bet i eurovizija tikrai ne.
8.Raimonda – is pirmo zvilgsnio visai neblogai, bet per daug greit atsibosta (ner gale sprogimo kazkokio), tikrai ne i eurovizija, nebent i pagalba ateitu kita atlikeja sudainuot dainos gala, bet ir tai nieko ispudingo(tikrai ne nugaletojo daina).
9.Flaxon – nesamone.
10.Adeikyte – Pacioj pradzioj geras ispudis(primine Kipra berodz 2004), bet tuo viskas ir baigiasi, nes poto tas pats kas pas Raimonda, miela sirdziai, bet eurovizijoj bus daug geresniu letu gabalu.
Faktas toks, kad nei pirmame ture, nei dabar nematau kas galetu atstovaut Lietuvai. Gal ir per kritiskas, bet sie metai pakolkas silpniausi LTU istorijoje. Tiesa 3 ture daug girdetu "vardu", tad bus labai arsi kova : Auguste, slapjack, swe.. theory, nerri ir t.t. bet kol nepasirode negalima sakyt, kad kazkas ispudingo laukia, jau greiciau pradedu tiketis, jog ten bus kazkas gero.
(Su pagarba Senseless/Bevardis)

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

shiaip pritarju tam anonimuj. ish kur daugjau jeigu ne ish esctoday ar oikotimes galejot apje prancoozijos atranka suzhinot… ir vistiek nera shaltinjo nuorodos

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

Gerb. anonime. I Jūsų pastabas dėl atrankos komentavimo būtinai atsižvelgsime.
Kalbant apie šaltinių nurodymus, visuomet nurodome šaltinius tuomet jeigu išverčiame arba nukopijuojame naujieną iš kito tinklapio, nes gerbiame autorines teises.
Iš "Esctoday" tikrai nekopijuojame informacijos. Yra daugybė informacijos šaltinių (ne vien naujienų portalai) ir rašydami straipsnį nesinaudojame tik vienu šaltiniu. Taip pat norėtume priminti, kad yra tokie informacijos šaltiniai kaip tiesioginių atrankų transliacijų stebėjimas. Taigi, jeigu mes rašome pvz. "į finalą pateko x ir y atlikėjai" ir kitas tinklapis parašo kad "į finalą pateko x ir y atlikėjai" tai toli gražu nereiškia, kad nukopijavome iš to kito tinklapio.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Edgarai, kalbejau ne apie sita apzvalgele, o siaip apie visas jusu naujienas. Juk verciat jas is esctoday, patys gi negaunat tokios informacijos tiesiogiai. Patarciau deti nuorodas. Jeigu jau bijot delfio ir dedat nuorodas, kai is delfio kopijuojat, tai patarciau daryti taip ir su jau minetu esctoday. Jie yra oficialus, juridiskai registruotas puslapis, galit tureti rupesciu, jeigu kas nors nepatinges pranest. Dar pastabele. Tikri profesionalai niekada nepasakytu "musu reikalas nuo ko atsiriboti ir nuo ko neatsiriboti". Sau ar savo skaitytojams rasot?…

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Giiedrutea/'>Giiedrutea</a>
prieš 2024 metus

o kur galeciau parsisiusti eurovizijos dainas?

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Edgarass/'>Edgarass</a>
prieš 2024 metus

Mielas/miela Eurodienos skaitytojau/skaitytoja-visų pirma reikalauju nesikeikti. Mūsų reikalas nuo ko atsiriboti,o nuo ko ne.Kaip gali nesikartoti frazės jei visi pasirodymai vienodi ? Be to,nei vieno žodžio nėra nukopijuoto nuo esctoday.com ir neteks susidurti su copyright.Taigi gali būti ramus/rami.

Redagavo Edgarass 2008-01-20 12:10

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Pz, komentatoriai jus komentatoriai. Jei jau dirbat profesionaliai tai ir laikykites profesionaliai, atsiribokit nuo tokiu dalyku kaip "mano nuomone", pasake "BRAVO", "negailejo pagyru". labai daznai kartojasi frazes. Be to, jei jau kopinat is esctoday.com tai rasykit is kur imat, nes su copyright galit susidurt.

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Rin/'>Rin</a>
Rin
prieš 2024 metus

Dimos pasirodymas man patiko :).

Andrius
Andrius
prieš 2024 metus

Paskutinis mano komentaras šioje naujienoje šiandien. Be jokių dvejonių balsuoju už Raimonda!! Dar vieni pretendentai – mano minėti Sasha Son. Tikiuosi jie žengs į finalą. Daugiau nieko ypatingo nemačiau…

Andrius
Andrius
prieš 2024 metus

Flaer – totalus šūdas. Net nežiūrėjau iki galo, perjungiau kitą kanalą – saugojau savo akis ir ausis. Įvaizdis įdomus, bet kam ta butaforine gitara ir belekoks jos braukymas? Juokingai atrodo. Energinga daina, o visi stovi kaip lavonai, gitarą vos brązgina… Ir dar komisijai grasina.

Andrius
Andrius
prieš 2024 metus

Po pirmų keturių pasirodymų galiu pasakyt, jog nei vieno iš šitų pasirodymų negalima siųst į Euroviziją. Absoliučiai nieko nepamačiau, kas bent kažkiek atkreptų dėmesį, kas priverstų atsisukt į TV ir prikaustytų. Laukiu Sasha Son, bent per PC neblogai daina skamba…

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Edgarass/'>Edgarass</a>
prieš 2024 metus

Bet juos pakeitė Justina.

Rita
Rita
prieš 2024 metus

Keista, kad vudziui ir grudui buvo issuktas pasirodymo numeris 😀

Edgaras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 ir 2009 metais pranešęs daugiau kaip 150 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.