Eurodiena.lt

„Eurovizijos” kalendorius

Pristatome „Eurodienos” naujovę – „Eurovizijos” kalendorių, kurį sukūrėme tam, kad galėtumėte lengviau orientuotis „Eurovizijos” įvykiuose. Jo pagalba galite sužinoti kada šalys išrinks savo atstovus, apie ateinančias atrankas bei apie  „Eurovizijos” renginius. Atsiradus naujai informacijai, kalendorius bus nuolat papildomas.
Datų sąrašą galite matyti dešinėje tinklaraščio pusėje, informacinėje-navigacinėje juostoje.

Nuo sausio 7 dienos „Eurosavaitė” transformavosi į „Eurodieną” ir tuo pačiu įnešė dar keletą funkcijų:

  • Straipsnių kategorijos: skirtos lengvesnei senesnių straipsnių peržiūrai. Pasirinkę norimą kategoriją galite skaityti tik tai temai priklausančius straipsnius.
  • Paieška: galite ieškoti straipsnių pagal raktinį žodį arba frazę.
  • RSS prenumerata: RSS programų naudotojai gali prenumeruoti mūsų dienoraščio straipsnius RSS formatu, kas yra praktiška ir patogu. Kol kas mažai žmonių pasinaudojo šia galimybe.
  • Prenumerata el. paštu: Įvedę savo elektroninio pašto adresą gausite laišką su patvirtinimo nuoroda. Paspaudę ją, nuo to laiko, kas rytą gausite laišką, kuriame rasite visus praėjusios dienos straipsnius. Norėdami pamatyti prie straipsnio pridėtą vaizdo ar garso įrašą, arba pakomentuoti, vieno mygtuko spustelėjimu nukeliausite į „Eurodieną”. Atsisakyti prenumeratos galėsite be jokių sunkumų.
  • Patiko / Nepatiko: prie kiekvieno straipsnio yra šie mygtukai, kuriais galite įvertinti straipsnį. Deja, šia funkcija galėsite naudotis tik užsiregistravę www.blogas.lt svetainėje.
  • Prie „Eurodienos” prisijungus naujiesiems redaktoriams, kiekvieno straipsnio viršuje galite matyti, kuris iš redaktorių parašė šią naujieną.

Kol kas neturime logotipo, bet jau greitai turėsime.

Visada laukiame Jūsų pasiūlymų, klausimų ar tiesiog komentarų adresu eurodiena<eta>gmail.com arba straipsnių komentaruose. Taip pat su mumis galite susisiekti „Skype” pagalba. Mūsų vartotojo vardas „Eurodiena”.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

as irgi pritariu 🙂 bet ne idejai o jos realizavimui, kuris puikiai pavyko 🙂

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

labai gera ideja:)
nes per ta skubejima daug ka idomaus galima ir pamirsti, o kai viskas vienoje vietoje – tiesiog puiku!

eNz
eNz
prieš 2024 metus

nebloga ideja tikrai,manau tikrai daugelems eurovizijos fanams pades 🙂

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.