Eurovizija 2008 (dalyviai)

Ruslan’o Alehno turas po Europą

Ruslan’as Alehno, Baltarusijos atstovas šių metų „Eurovizijoje”, pradėjo turą po Europą. Taikinys Nr.1 – Juodkalnijos sostinė Podgorica. Kelionėje buvo šiokių tokių nesklandumų, tačiau Baltarusijos atstovas atvyko laiku. „Temperatūra +15, saulė, kalnai, sniego nėra, viskas šviečia! Tikras kurortas!” Laisvu laiku Ruslan’as vaikščiojo po miestą, vėliau – repeticija. Vakare buvo koncertas, kuriame kartu su Ruslan’u pasirodė ir šeši pretendentai atstovauti Juodkalniją „Eurovizijoje” (priminsime, laimėjo Stefan’as Filipovič’ius) . Ruslan’as buvo labai šiltai sutiktas publikos, kuri netgi garsiau už jį dainavo „Hasta la Vista” dainos priedainį.
Podgorica Ruslan’ui paliko didelį įspūdį. Dabar jo taikinyje – Lietuvos nacionalinis „Eurovizijos” finalas vasario 2d., Vilniuje. Toliau laukia Makedonija, Graikija ir kitos Europos šalys.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

12 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

atvaziavo, na ir ka 🙂
saunuolis. 🙂
reklama darosi 🙂
visi zinos dabar ji kai jau jis dalyvaus 🙂
taip ir reikia 🙂

shnapsoman
shnapsoman
prieš 2024 metus

Negi jis šį vakara pas mus į nacionalinę atranka atvaziuos? 😀 žiūrėsiu ir kritikuosiu :]

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Paryka/'>Paryka</a>
prieš 2024 metus

ka gi daugiau gali pasiulyti slavai.. 🙂

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

na, siaip ziurint, kokia ta daina…
viena paklausius viena karta, ja susizavima, o po antro jau darosi bloga, o kitas reikia bent kelis kartus paklausyti, kad pradetum myleti.;)

eNz
eNz
prieš 2024 metus

kas varys i nacionalini finala? ;0

Artix
Artix
prieš 2024 metus

Tas apsimetinejimas, kad "mes *** balsuosim uz *** ir jus palaikom!" (***-kazkokios valstybes pav.) jau pradeda uzknisti! Visi gali prisneket tokiu nesamoniu, bet dar nei karta ju zodziai neissipilde. O nuo tu turu, tik dainos atsibosta ir viskas.

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Vajėzau jau ir turai prasideda ;D Kažkaip man atrodo kad kuo daugiau reklamus dainą tuo daugiau ji spės visiems atsibosti…

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

kaimieciai:DDD
ir tie, kuriu tik toks intelektas, kad tokia muzika suprastu.. (sorry, nieko izeisti nenoriu) kiekviena turi visiska laisve pasirinkti muzika, kuria klauso. niekas neturi teises teisti. bet kitiems kisti savo muzika per prievarta.. fee..

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Edgarass/'>Edgarass</a>
prieš 2024 metus

Kas gali už šitai balsuoti…

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

geriau jis cia nevyktu… kazkaip man keistai atrodo tas dirbtinis apsimetinejimas 'butinai uz jus balsuosim, jus patys geriausi…' kam visa tai?
bet, kita vertus, manau, kad uz si pigu pop'sa vis tiek nemazai pabalsuos..

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

as irgi uz ji nebalsosiu:D

eNz
eNz
prieš 2024 metus

sitas pigus popsas su rusisku akcentu atvarys i Lietuva? 😀 mda… vistiek uz ji nebalsuosiu^^

Artūras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 - 2010 metais pranešęs daugiau kaip 200 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.