Eurovizija 2008 (atrankos)

Mini Me – kandidatė į pergalę

Kalbiname nacionalinės „Eurovizijos” finalistę – Mini Me.
Ar visada stebi „Euroviziją”?

Taip, „Eurovizijos” konkursus stebiu ir visada sergu už Lietuvos atstovus.

Praeitais metais pasiekei finalą su daina „Like you”. Kuo skiriasi pirmas kartas nuo dalyvavimo šiemet?

Per metus sukaupiau dar daugiau patirties. Juk viską darant nebe pirmą kartą, jautiesi daug drąsiau. Subūrėme žymiai didesnį kolektyvą. Kartais net nesitiki, kad šitiek profesionalių žmonių gali dirbti kelis mėnesius dėl 3 minučių pasirodymo. Šiais metais pristatomą dainą „Yes” rinkome ir tobulinome jau labai seniai ir saugojome būtent „Eurovizijos” konkursui.

Ar likai patenkinta savo pasirodymu?

Ko gero kiekvienas atlikėjas visada turi dėl ko prikibti prie savo pasirodymo. Tobulumui ribų nėra, po pasirodymo visa komanda aptarėme kas buvo ne taip ir ką dar reikėtų tobulinti, tačiau tai tik smulkmenos. Buvau patenkinta savo pasirodymu.

Kokio rezultato tikėjaisi? Ar nustebai gavusi daugiausiai balsų iš žiūrovų?

Be abejones dalyvauju šiame konkurse tam, kad nugalėčiau ir atstovaučiau savo šalį, tačiau iki savo pasirodymo tikrai nedrįsau spėti kaip man pasiseks. Atlikusi dainą ir išgirdusi šėlstančią publiką salėje bei komisijos vertinimus, tikėjau, kad galiu patekti į finalą. O tai, kad gavau daugiausia žiūrovų balsų, mane nepaprastai nudžiugino. Manau tai, kad palaiko žiūrovai, kurie galbūt mane pamate ir išgirto tik pirmą kartą, man yra svarbiau už laimėjimą ar vietą lentelėje. Jaučiuosi pasiekusi dalį užsibrėžto tikslo.

Kurie nacionalinės atrankos dalyviai labiausiai patiko? Ką iš finalistų laikote savo rimčiausiais varžovais?

Kol nemačiau finalinių dainininkų pasirodymų tikrai negaliu spręsti kuris iš jų geresnis. Jei tos grupės ar atlikėjai pateko į finalą, manau jie visi yra stiprus konkurentai.

Kaip vertini kai kurių žmonių nuomonę, kad Lietuvai turėtų atstovauti daug metų sceninės patirties sukaupę atlikėjai?

Taip iš dalies sutinku su tuo, kad atstovauti turi atlikėjai turintys scenines patirties. Tačiau manau, kad kai kuriems ir 10 praleistų metų ant scenos nepakaks, kad drąsiai jaustųsi didžiojoje „Eurovizijos” scenoje. Reikia pasitikėjimo savimi, savo daina, savo pasirodymu bei visa savo komanda. Aš dainuoju jau nuo 12 metų ir tikiu tuo ką darau.

Ar nacionaliniame finale paliksite tą pačią šou idėją, kurią išvydome? Gal kažką pakeisite?

Manome, kad pasirodymas tikrai pavyko, todėl dideliu pakitimu neplanuojame, tačiau staigmenų galima tikėtis.

Ar jau spėjai pagalvoti apie tai kas būtų laimėjimo atveju? Negąsdina
tai, kad Lietuvai atstovavę, ir nelabai aukštas vietas užėmę atlikėjai,
po „Eurovizijos” dažnai būna sumaišomi su purvais?

Apie tai kas būtų jei laimėčiau, galvojau dar prieš pateikdama paraišką. Jei negalvočiau, kad esu pakankamai stipri dalyvauti „Eurovizijoje”, tikrai nebūčiau net bandžiusi. Kaip minėjau, dainuoju jau 12 metų, su manimi dirba daug profesionalų ir visą tai man padeda jaustis dar stipriau scenoje. Manau, kad didžioji dalis nuvykusių atstovauti Lietuvai į didžiąją „Euroviziją”, kaip teigiate, su purvais maišomi neteisingai ir tai daro tik atskiros grupelės pesimistiskai nusiteikusių žmoniu. Na ir kas, kad Lietuvos atstovai neužima aukštų vietų, juk niekam ne paslaptis, kad „Eurovizijos” konkursas yra stipriai susietas su politika ir to meto pasauliniais įvykiais. Manau, kad reikia džiaugtis kai mūsų atstovai pasirodo profesionaliai, o tai pavyko praktiskai visiems, išskyrus kelis kurių įvardinti nenorėčiau.

Kada gerbėjai gali tikėtis debiutinio albumo?

Visus metus nuo praeitų metų „Eurovizijos” iki šių metų, įrašinėjau albumą. Tai tikrai netrumpas tarpsnis. Šiuolaikiniai atlikėjai sugeba „iškepti” albumą per kelis mėnesius ar net savaites, tačiau aš noriu, kad mano albumas būtų tikrai brandus ir kokybiškas. Šiuo metu jau liko tik kelios smulkmenos ir jis bus pilnai paruoštas gamybai. Tikiuosi neilgai trūkus, po „Eurovizijos” konkurso, gerbėjai sulauks mano debiutinio albumo ir tikrai nenusivils.

Kuo šiuo metu be dainavimo užsiima Mini Me?

Būtent šiuo metu praktiškai visas mano laikas yra skirtas „Eurovizijai”. O šiaip visą savo laiką skiriu mokslams ir muzikai.

Keli žodžiai mūsų skaitytojams.

Norėjau labai padėkoti visiems, kurie tiki manimi. Į savo pasirodymą įdėjau daug darbo ir nuoširdumo. Tikiuosi tai jaučiate taip pat kaip ir aš jaučiu palaikymą stovėdama scenoje.
Labai tikiuosi palaikymo finale, o gal net ir didžiojoje „Eurovizijoje”.

Mini Me pasirodymas su daina „Yes”:
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

75 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
shnapsoman
shnapsoman
prieš 2024 metus

Mine me turi laimėt. Ši daina tikrai eurovizinio stiliaus, manau turi šansų kažką pasiekti + mergyčka šiotka 😀 balsuosiu uz ja

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Mano manymu,tada jau geriau "Pokerio" baladė.Bent jau yra kažkoks ritmas ir visai gražiai skamba;)

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Paryka,tuomet labai pradžiuginote;) Aš taip pat..

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Paryka/'>Paryka</a>
prieš 2024 metus

to Anonymous mano nuomone uz Mini 😉 zinoma ji nuo taviskes gali skirtis bet.. 🙂

As uz musu Eglute 😉

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Knopkia/'>Knopkia</a>
prieš 2024 metus

Ji viena iš mano favoričių.

Palaikysiu ją.:)

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Paryka,ir už ką balsuoti?;)

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Paryka/'>Paryka</a>
prieš 2024 metus

tai kad Mini-Me virs dvieju tukstanciu surinko, o Auguste vos 900 balsu gavo :)) cia konkurencijos nebus.. labai aisku, jog Pilvelyte nusipirko daug balsu, Sasha Son stipriai pretenduoja isvaziuoti, na ir musu Eglute :)) reikes dar 100Lt investuot i ezi :))

to piranija
to piranija
prieš 2024 metus

Tu gal pats geriau nejuokink su savo pretendentais. Milius – niekam nereikalinga operine daina. Lietuva pasiunte Paukstyte ar kaip ten pirmais savo Eurovizijos metais. Buvo daugiau nei ziauru. Sahsa Son – klonas ir kopija Bilano ir to baltaruso kuris dalyvavo praejusiais metais(Koldun). O ir daina galima sakyti kopija. Apie Raimonda nieko nezinau todel patyliu bet esu isitkines kad ji tikrai nelaimes.

MINI ME I EUROVIZIJA!!!

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

as uz mini me… jos daina smagi, profesionaliai atliekama.. nenuobodi… o pvz klausantis tos augustes ir jeronimo noris po kiek tai laiko miego… nera jokio smagumo… aisku del balsu nieko negaliu blogo pasakyt:P

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Bet Sashos,Augustės ir Jeronimo propaganą vargu ar įveiks.. nors labai norėčiau tikėt;)

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Labai gera daina, manau siemet ji yra tinkamiausia.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Siunciame JA.. tik kaip jai balsu kuo daugiau surinkti?;D
Uzsienis ja jau pamego,kiek teko dometis;]

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

nu ir poziuris. ar jus nejauciate, kad cia didziausia problema apskritai tautos skeptiskume, nusistatyme? o kas manot kitais metais bus? ta pati dainele, kad nera is ko rinktis, nieko gero ir t.t. pasitraukti visada lengviausia, bet nemanau, kad protingiausia.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Jaučiu,Eurovizijoje jie daug dėmesio būtų ulaukę;D

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Ai kaip bus taip bus 🙂
Geriausiai reikejo paimti Kastonus, jie isgarsintu Lietuva 🙂

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Aha,palaikykime Ją

Eurovizija
Eurovizija
prieš 2024 metus

Tiesiog – kas uz MINI-ME nepagailekime balsu, kaipsakant vienas telefonas 5 balsai, 10 zmoniu – 50 balsu, 1000 zmoniu ir MINI-ME didziojoje eurovizijoje 😉

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

pf. mtv fuij, reikia subtilumo dainai o ne mtv klipo..visksia negrazu ir vulgaru..sorry .. antra butu rihana

Armonika
Armonika
prieš 2024 metus

Daina grazhi ir idomi:) O su baladem – ideja nuvalkiota.Be to,shiemet geros balades negirdejau – arba joms kazhko truksta,arba perkrautos.Sekmes,Mini

Gedas
Gedas
prieš 2024 metus

Manau daina tikrai gera ir tinkama eurovizijai (na tikrai geresne negu tarkim Augustes kuri kaip zolytes patraukus atrodo :D) ir jeigu kokie "talentingi dizaineriai" jos neisdarkys kaip pvz. Aivaro, manau kad Belgrado scenoje ji tikrai patrauktu demesi, o apie paskutine vieta ner net ka kalbet. Sekmes Tau !!!

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

As uz ja balsuosiu.pravalas mums su tuo sasha.Graudu;/

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Tai tie "YES" labai įsimena;]

Piranija
Piranija
prieš 2024 metus

Skelbiu PUIKŲ PASIŲLYMĄ!!! Jei neturime ka pasiulyti. Tai gal rinkime uz gerai skambanti PAVADINIMA O ne daina.Kad EUROPIECIAI, liezuvi laizytu, sunkiai pristatydami Lietuvos atlikeja. PVZ:"Šešios žąsys su šešiais žąsiukais" be angl.vertimo, tai gal taip atkreipsime europa.:-)) Nes Eurovizija darosi ne Eurovizija o Euromanija.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

mldc ji 😉

Piranija
Piranija
prieš 2024 metus

Lietuvaiciai nano brangus!!!! Jei neturime ka pasiusti uz musu Lietuvele, pabukime santurus, nesiuskime nieko. Geriau leiskime prideti musu veteranams sioje srityje, kad paruostu atstovaujanti uz Lietuvele DEIMANTELI. nei kekvienais metais apsijuokti pries visa europa. Arba lieka visiems mums emigruoti i svetimas salis ir balsuoti uz viena nevykeli, del nostalgijos Lietuvai.Laikas mums padaryti pauze ir tarti balsa uz ta kuris vertas EUROPOS vardo.

Sophisticated
Sophisticated
prieš 2024 metus

O kam tada laimėti? Daina lengva,įsimenanti. nejaugi mūsų lyrics'ų perkrautos baladės jūsų dėmesį traukia labiau?;/

mantas
mantas
prieš 2024 metus

nelaimes ji.daina nepatiko,nieko ispudingo

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Na,mes visada siuntėme neaišku ką.Man tai viena labiausiai išbaigtų dainų šiais metais.Sasha Son dainavimo maniera Bilan'ą primena,Jeronimas – prieš metus gerai pasirodžiusių,bet žemai kritusių latvių pasirodymą.Nelaimėsi,tai bent jau komentarų "booring" ir pan. savo tautos atžvilgiu negirdėsime.

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

na, Jeronimas… jis dar zalias. galbut kitais metais padirbejes pasiektu daugiau. daina grazi, jis issiskiriantis, taciau nelabai man jis lietuviskas (turiu omeny, kad man jo isvaizda visai ne lietuvaicio), bet siaip ne tame esme. jam dar balsas dreba. dar ne laikas i didziaja Eurovizija. o mini me irgi dar per mazai turi siam reikalui patirties. juk Lietuvos finalas ir Eurovizijos finalas – du skirtingi dalykai!

eNz
eNz
prieš 2024 metus

to bajyte: to paskaitytum ka uzsinieciai raso apie tavo Jeronima… iskart persinoretum siust ji i Belgrada…

EXTRA
EXTRA
prieš 2024 metus

Mano manymu jinai verta laimeti. Sestadieni wisom keturiom uz ja 🙂 Sekmes MiNi-Me 😉

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

O stai Jeronimas, vien isvaizda kokia. Isimenama, charizmatiska, issiskirs blizganciu paneliu minioje. Dar balsas. Nepamirskim kad tai dainu konkursas ir visi tai zino. Ir be sou prikaustys visus.. Nes sou jam nereikia, o tai pastebes ir visa Europa…. 🙂

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

Tokiu kaip ji pilna Europa. Kuom issiskiria? groziu? balsu? suknele? Nieeekuom. Pilna tokiu besiraitanciu ir stipriai dainuojanciu! po visu pasirodymu bus seniausiai pamirsta ir vieni kitu klausines kas ta litueinia? ://///

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

nesamone 🙂 nelaimes ji…

eNz
eNz
prieš 2024 metus

tai taip sakai… tai kas tavo manymu Lietuva pakels iki aukstumos ??? bent iki kito etapo?? Sasha Son? Ir Jeronimas?

Piranija
Piranija
prieš 2024 metus

MINI ME, kas JI? Visi taip ja puikuojasi, man asmeniskai, tai pilka pelyte, kuri neissiskirs is daugumos. Daina " YES". ir visa kas prie Jos "grozis" nustums Lietuva i dugną. Tegul dar padirbeja ir uzleidzia tiems, kurie gali parodyti Lietuva, Eurovizijoje. Tik NE mini MEE…

eNz
eNz
prieš 2024 metus

na as balsuosiu uz mini-me nes man ausims malonus jos balsas ir jos daina… ir noreciau ja gyrdet Belgrade bet iki finalo mano nomuone gali pilnai pasikeist 😉

Artix
Artix
prieš 2024 metus

Dar pamirsau pasakyti, kad tas vaikinas sokantis vienas vidury dainos atrodo labai berysio. Arba tegul soka bent 2 vaikinai arba tegul tos merginos jam padeda, nes taip atrodo tikrai keistai…

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Bet daina gera.

Artix
Artix
prieš 2024 metus

Manau gerai pasirodytume nusiunte Mini-Me. Daina uzvedanti, atlikeja grazi ir balsa turi, gal tik patirties trukumas. Nors ir dainuoja nuo 12 metu, tai gali pakisti jei koja.

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Pasakysiu atvirai – nepatinka man jos daina.Sorry. Pritariu dovilke'i kad tokių dainų Eurovizija bus pilna šiemet.

dovilke
dovilke
prieš 2024 metus

Sorry bet nenoriu as jo siusti, tokiu siemet Eurovizijoje bus pilna…

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

manau, turi laimeti geriausi;)
balsavimas viska apspres. tada ir suzinosim, kas laimejo.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Tikėkimės;]
Važiuokime pasilinksminti – kaip visi,tada gal būsime pastebėti.Sėkmės Jai.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

5 balsai is 3 telefonu = 15. Tikiuosi visi taip pasielgs ir Min iMe vaziuos i Eurovizija.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Bravo Mini-me! Jos šou yra tinkamiausias šiemet. Tikrai nereikia balsuoti vėl už lėtą dainą, nes mūsų nuoširdumas ciniškoje Eurovizijoje liktų sutryptas eilinį kartą… Būtinai palaikysiu Mini-me. 🙂

eNz
eNz
prieš 2024 metus

tikiuosi mini-me laimes nacionalini finala ir vaziuos i Belgrada… sauni grazi mergina turinti labai grazu balsa 🙂

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

as uz ja 2 balsus atiduoosiu ir 1 uz sasha son

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Mini-Me vientintele gera atlikeja Belgradui siemet , balade musu (antrajam) pusfinalyje uztikrintai pradingtu , paklausykit jau 6/17 konkurentu (to pakanka kad pasimirstume) … Balsuosiu tik uz Mini-Me

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

As siemet nebalsuosiu uz balade.Kasmet ishsiskiriame ir neatkreipiame demesio.Vaziuokime kaip visi – pasilinksminti,o tada gal ir demesio daugiau pritrauksime.Shi daina man patinka.Linkiu sekmes jos atlikejai.

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.