Eurovizija 2008 (atrankos)

Pirmas Azerbaidžano atstovas jau rytoj

Rytoj (šeštadienį) 18:30 val. Lietuvos laiku prasidės Azerbaidžano nacionalinis finalas, skirtas išrinkti pirmąjį šios šalies atstovą. Šou pasibaigs dar prieš 21:00 val., todėl Kaukazo valstybės atranką galėsite pažiūrėti dar prieš prasidedant Lietuvos finalui.
Palydovas, transliuojantis „ITV” televiziją, nėra pasiekiamas iš Lietuvos, bet transliaciją (o vėliau jos įrašą) galėsite žiūrėti www.eurovision.tv tinklapyje.

Finale pasirodys 3 atlikėjai: Elnur Gusejnov,  grupė „Unformal” bei Ainur Iskenderli. Jie atliks po dvi dainas. Vieną iš atliekamų dainų galite pasiklausyti senesniame mūsų straipsnyje, paspaudę čia. Tai bus kūrinys, kurį dainininkai atliko uždaroje atrankoje. Kita daina bus naujesnė, negirdėta.
Rytoj bus išrinktas tik atlikėjas. Daina „Eurovizijai” bus išrinkta vėliau, greičiausiai iki vasario pabaigos.
Nacionalinio finalo metu pasirodys svečiai – Ruslana, Sertab Erener bei Marija Šerifovic.

Azerbaidžano pusfinalis Lietuvos atrankoje: Lietuvos (bei Estijos) finalo metu bus susisiekta tiesioginiu ryšiu su Azerbaidžanu, tad lietuviško finalo žiūrovai susipažins su Azerbaidžano finalo nugalėtoju.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

15 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

ar nemanot kad susipainiotumem tarp visu visi 🙂 nebent konkursas vyktu savaite dvi, kiekviena diena po 3 pasirodymus:D

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

Jau ne už ilgo Eurovizijai analogiškas konkursas gali būti rengiamas Afrikoje-Azijoje.
Galite čia paskatyti:
http://www.blogas.lt/eurodiena/332528/

Some1
Some1
prieš 2024 metus

Geras:) Somewhere mintis afygena:D, bet rimtai butu nerealus grandiozinis sou… o gal ateity padarys ka nors panasaus??!

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

ideja gera, bet jau vokaliniai sugebejimai tai chi chi chi 🙂 jei pvz is Lietuvos – tai fantastika – jei velnias butu Jeronimas o angelas Raimonda! Nerealus butu duetas!!!!

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

siaip galetu jau si konkursa pervadinti. pats laikas. i kokia Worldvision ;D~ nes jau apie dalyvavima galvoja ne tik Azijos salys, bet ir Afrikos bei kitos.
siaip apskritai galetu kiekvienas kontinentas renkti savo konkursus panasius i Eurovizija, o veliau – WorldVision, kur butu atstovai is visu zemynu. butu puiku;) kaip Olimpines zaidynes.

experte
experte
prieš 2024 metus

as iswis nesuprantu, prie ko tas azerbaidzianas eurowizijoj??? ta salis gi priklauso ne europai, o azijai.. niu siaip kaip ir gruzija bei izraelis… kitais metais gal ir kokie kinai sugalwos sudalywaut eurowizijoj??? geraj nors tiek, kad negalima uz sawe balsuoti, nes tada nugaletojas butu aiskus..=)) ir wisai nesistebeciau, kad normalios wakaru salys(kaip D.Britanija, Prancuzija ir t.t.) iswis atsisakytu dalywauti sitoj wis pigejancioj eurowizijoj… tfuu… t.y.balkanowizijoje =))

shnapsoman
shnapsoman
prieš 2024 metus

Bet jeigu jie išsirinks kokia rytietiška daina su lieva melodija, balade, kaip dažniausiai buna su balkanais, bus lb neorginalu :/

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

debutas kartais buna visai geras.:)
prisiminti galime kad ir Ukraina. debiutavusi ji uzeme auksta vieta, o kitus metus net laimejo! galbut rytai gali nustebinti Europa savo kitokiu stiliumi, nes, kaip jau pastebime, vakaru Europos pop stiliaus dainos jau pabodusios senokai.

shnapsoman
shnapsoman
prieš 2024 metus

Nereikia nuvertinti azerbaidžiano :] gal jiems pavyks debiutuoti, kaip armenijai užpernai kuri tada pirmu kartu pateko i top10 :]

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Is tiesu,tai yra sunku nuspresti ar jie parodys ka nors nauja ar nematyta,o del to desimtuko tai nuspres ziurovai,visikai neutralus ziurovai.

Artix
Artix
prieš 2024 metus

Idomu, idomu ar baigs savo likima kaip dauguma debiutantu paskutinese vietose. O gal parodys ka nors nauja ir nematyta, kas palides juos i desimtuka?!

shnapsoman
shnapsoman
prieš 2024 metus

Kažkaip nerūpi man tas azerbaidžianas. Toli yra, rytuose.. transliacijos tikrai neziuresiu 😀

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Na labai idomu ka jie issrinks,bet is mes nera kur skubeti,nes mano nuomone kai viskas daroma per greiti tai nelabai ir rezultatas geras buna.Lyginant Lietuva,as tam atvejui pritariu,nes tikrai ne vienerius metus viskas buvo atlikta skubotai ir neapgalvotai.

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Paryka/'>Paryka</a>
prieš 2024 metus

tikrai kad idomu 😉

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Knopkia/'>Knopkia</a>
prieš 2024 metus

Na įdomu ką gi išrinks debiutantai:)

**********************

Redagavo Knopkia 2008-02-02 14:16

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.