Gyvenimas po Eurovizijos

Interviu su Ingrida Paukštyte

Sveiki mielieji „Eurodienos” skaitytojai. Šiandien mes Jums pateikiame interviu su Ingrida Paukštyte, kuri du kartus ryžosi dalyvauti nacionalinėje atrankoje į „Eurovizijos” dainų konkursą.

Ingrida, antrais metais iš eilės dalyvauji Eurovizijos dainų konkurso atrankoje. Ir abu kartus komisijos nariai negailėjo tau kritikos. Kaip manai, ar komisijos nuomonė turi reikšmės žiūrovų nuomonei?

Komisija daro didžiulę įtaką žiūrovams.

Ar kitais metais bandysi laimę „Eurovizijos” atrankoje?

Nežinau ar dar bandysiu dalyvauti, viskas priklauso ar turėsiu tinkamą dainą. O be to tai atima daug jėgų ir laiko.


Kuria daina labiau pasitikėjai: „Let‘s pray“ ar „I will fight“?

Abi šios dainos man labai brangios. Pasitikėjau vienodai. Negaliu išskirti kažkurios vienos.

Ar likai patenkinta savo pasirodymu šeštadienį, trečiajame pusfinalyje ?

Aš likau patenkinta.

Jeigu turėtum šansą vėl pasirodyti Eurovizijos atrankos scenoje, ką pakeistum savo pasirodyme ?

Kažką be abejonės keisčiau, bet tai būtų tik smulkios detalės.

Ką šeštadienį palaikei finale?

Eurovizijos finalo nežiūrėjau, buvau išvažiavusi pailsėti.

Kokius teigiamus ir neigiamus dalykus matai „Eurovizijos” konkurse?

Manau, tai geras konkursas. Kiekvienas gali save išbandyti. Bet jeigu man leistų kažką pakeisti, tai visiškai pašalinčiau komisiją ir leisčiau balsuoti vien žmonėms arba sudaryčiau tikrai gerą profesionalų žiūri ir tegul jie renka atstovą, be žmonių balsų.

Kuo dabar užsiimi? Koncertuoji?

Nuo rytojaus man prasideda sesija. Mokausi psichologijos „VPU”. Koncertų kol kas turiu…


Keli žodžiai mūsų skaitytojams.

Skaitytojams noriu padėkoti, kad domisi „Eurovizija” ir skaito „Eurodieną”. Ir be abejonės didelis ačiū visiems, kas mane palaikė.

„Eurodiena” dėkoja Ingridai už atsakymus ir linki sėkmės tolimesnėje muzikinėje veikloje!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

20 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

ni cia dainininke ni cia ka. vestuvese gal ir padainuotu, bet ir tai nelabai. ten reikia linkmu dainu 🙂

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Man labai patiko vieno zurnalisto pasisakymas per tv kad puse Lietuvos dainuoja PAPAIS tikrai pataike i desimtuka. Gaila kad naujiems gerai dainuojantiems atlikejams nelieka vietos Lietuvos scenoje. Jus tik paziurekit ka rodo per TV vien tuos pacius Radzi, Siskauska Duma ir ttt…Mieli prodiuseriai ir vadybininkai apsidairykit aplink! Tikrai manau kad is tokios I.Paukstytes dar ne tiek galima ispaust. Balsas tikrai stiprus ir dainavimo patirti matosi turi o visa kita treniruociu reikalas. Manau kad Ingrida tikrai nedings is Lietuvos estrados padanges. As manau mes dar apie ja isgirsim ir po to sakysim cia ta kur su SPARNAIS buvo?

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

cia finansavimo siaip reiketu ieskoti valdzioje. tik deja, mes visi zinome, kad valdzia nelinkusi padeti, jei nemato sau naudos. o jie niekur dazniausiai jos ir nemato. apgailetina situacija. o dar po to verkia, kad protu nutekejimas vyksta…

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Na butent,ta didziausia baime ir yra finansai..idedi darbo,dali saves,pinigu ir taip toliau..juk matosi pastangos,o as tai vertinu.Jos dainos taikrai nera pacios prasciausios,ji siaip sake dar nezinanti ar dalyvaus kitais metais,tai cia ir matosi,kad zmogus jau paskutini gluosi art nori..tad deretu jei nepasiduoti ir siekti savo tikslu..

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Yusti/'>Yusti</a>
prieš 2024 metus

man tai ji visiskai nepatinka. nei siemet, nei pernai jos pasirodymai nebuvo verti atstovauti (na bet cia aisku, tik mano nuomone)

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Jos pasyrodymai man taip pat labai patinka matosi zmogus stengiasi ir pinigu nemazai ideda bet kiek gali sau leist? netikiu kad ji milijonus uzdirba. Zinoma tobulinti viska reikia bet svarbu vokalas yra. Linkiu kad Ingrida nenuleistu ranku ir toliau dziugintu mus graziomis dainomis ir pasirodymais. Sekmes.

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

del finansu tai cia ilgaamze problema turbut,o tai nera gerai,nes stabdo dainininku tobulejima ir taip toliau..cia kaip salies kalte manau..proto nutekejimas ir panasiai..

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Kazkodel atrodo, jog viskas Lietuvoj papirkta ir naujiems zmonems estradoje neuztenka finansu, kad prasibrauti auksciau. Ingrida gi, stengiasi sudominti publika, ne sventumu ar pykciu, o individualumu. Man jos balsas labai patinka, tik profesionalu scenini ivaizdi galima pasiekti ne savom jegom o su profesionalia pagalba. Linkiu sekmes ir geru dainu.

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

bet jei ji lindes visada kazkur pasislepus, neis ant scenos, tai niekas jos ir nepastebes. ir niekas neklausys. gales groti tik kokiam bare..

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Manyciau, kad musu estradoje yra pasirinkimas. Nevisi superiniai dainininkai tie, kurie neislenda is TV, yra ir tokiu kaip Ingrida, kurie kukliai dainuoja tam tikram ratui, daug dirba ir nesiafisuoja, kad tokie kaip mes Lietuviai saipytumemes. As ja gerbiu ir jos dainos labai man patinka. Sekmes Ingrida!!!

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

stengiasi, bet.. kazkaip nelabai jai iseina..

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

nu man ji irgi nepatinka. okey, as jos nepazistu, bet is salies atrodo, kad ji kazkokia labai jau nemaloni. tik vaidina, kad labai kazkokia sventuole (pernai tie angelai klaikus buvo sakes..)
o siais metais visu pykciu issiverze.
apsisprestu….

eNz
eNz
prieš 2024 metus

na jo svarbu stengiasi o siaip ji kaip zmogus labai draugishkas nepasikeles ir malonus 😉

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

tai aisku,kad daininke,kas gi daugiau :)) rasiau,kad patinka,plius jos dainos kitiems kaip supratau nepatinka,bet stilius jos neblogas..svarbu stengiasi zmogus,bet nevisada tinkamai ivertina.

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

o ji dainininke?

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Edgarass/'>Edgarass</a>
prieš 2024 metus

Ne visai nepiktai.Ėmiau iš jos interviu ir ji buvo maloni.

eNz
eNz
prieš 2024 metus

man asmeniskai jos dainos nepatinka

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Ingrida kasmet neblogai pasirodo , bet interviu per daug piktai atsakineja ;DDDD

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Jei reiktų labiau atidirbti prie savo pasirodymų 🙂

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Wow super super!Man Ingrida irgi labai patinka kaip daininke,man jos taip gaila pasidare kai pamaciau ja 3 nuo galo visumoj..tikrai man jos gaila..linkiu as jai daug valios,ryzto,stiprybes,man jos dainos yra visos geros,bet taip pat supykau ant tu komentatoriu,kurie taip neivertino jusu pasiruosimo ir darbo..JUK tai akivaizdziai matesi..

Edgaras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 ir 2009 metais pranešęs daugiau kaip 150 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.