Eurovizija 2008 (renginys)

Belgradas ieško savanorių

„RTS” televizija pradėjo ieškoti 300-ties savanorių, kurie gegužės mėnesį prisidės prie „Eurovizijos” konkurso organizavimo. Šių žmonių atranką taip pat stebės Miesto Taryba.
Savanoriai rūpinsis „Eurovizijos” delegacijomis, žurnalistais bei fanais, kurie į Belgradą atvyks į 53 dainų konkursą. Į darbų sąrašą įeina saugaus transporto iš oro uosto į viešbutį parūpinimas, pagalba ieškant tam tikrų vietų mieste bei vertimas iš serbų į anglų kalbą. Geranoriškai padėsiančius žmones bus galima rasti prie autobuso ir tramvajaus stotelių, geležinkelio ir autobusų stotyse, lankytinose vietose bei šalia Belgrado Arenos ir spaudos centro.
Kita savanorių grupė rūpinsis „eurovizinėmis” delegacijos viso vizito metu. T.y. privalės būti pasiruošę pagelbėti bet kuriuo metu, 24 valandas per parą.
Norintys užimti šias pareigas privalo puikiai mokėti anglų kalbą ir pažinoti miestą. Atranka bus griežta, o savanorių darbui bus priimti tik geriausi kandidatai. Specialūs pakvietimai bus išsiųsti kultūros namams bei jaunimo centrams.
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

14 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

tegul jau dairosi kitos salys savanoriu… turiu ideja – darom internacionaline eurovizija. visos salys prisideda tegul prie organizavimo ir tegul suvaziuoja savanoriai is visu saliu! :DDD

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

svajones! pezalai! nesamones!!!! gi Jeronimo drauge tai darytu ir man nebetektu :DDDD

O tu sportininke gal? 😉

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

svajones… as tai i olimpines zaidynes noreciau varyti padirbti savanore…;D

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

o as noreciau vaziuot su Lietuviu komanda 🙂 pafantazuokim cia vadinas 😀 Jeronimui vandens nesiociau ir marskinius perrengciau pries koncertus :DDDDDD

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

o kam ta patirtis, Algirdai!? jami ir darai kas liepta. kokio cia mokslo reikia :))

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

na taip,bet irgi keista kaip ten vyktu viskas,butu idomu kokios informacijos gaut apie atranka del idomumo 🙂

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

taigi pamainomis kazkaip turbut dirbtu, man atrodo..;)

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Labai daug salygų prirašyta.Gaunas kad visas paras esi taip užimtas kad net į toilet nebegalėsi užeit 😀

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

juokinga butu, jei savanoriai butu uzsenieciai:D kaip tai isvaizduoti? turbut neimanoama…

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Ow,na ne taip supratau as 🙂 nes pagalvojau apie musu sali ir prirasiau 🙂 O siaip tai gerai,kad renka savanorius,bet daug bus ir daug kas nores ten pakliuti,jeigu gyvenciau Belgrade galbut,jeigu buciau vyresnis tai pabandyciau sudalyvauti,nes anglu neblogai moku 🙂 issivedziau 10 :))

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

Algirdai, savanoriais gali tapti tik vietiniai gyventojai. Kas iš užsieniečių puikiai pažinotų Belgradą ir mokėtų serbų kalbą? 🙂

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Tas grieztumas tai nesupratau..siaip del anglu kalbos tai as pilnai pritariu,ja ten zinoti puikiai reiketu,siaip del to miesto tai ka as zinau,jei butu galimybe ir tikrai zinotum,kad tave priims tai ten vietoj galetum per kelias savaites gerai susipazinti,bet juk ir nera logiska,kaip cia pvz.lietuvis galetu gerai zinoti ju ta miesta,nebent keli kokie,kurie su tuo gerai susije..na keistai kazkaip 🙂

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

na taip gal ir fainai butu..bet nezinau,patirties nera ir galbut vistiek nejauku..nes vis delto atstumas ir panasiai..na aisku,priklauso gi nuo visko,kolektyvo ir zmoniu..

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

O kaip noreciau buti savanore! Ot smagumynai butu 🙂

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.