Vaikų Eurovizija

Šiandien vakare – „Vaikų Eurovizija“

Šiandien 21.15 val. Lietuvos laiku prasidės tiesioginė septintojo „Vaikų Eurovizijos“ konkurso transliacija iš Kijevo. Scenoje pasirodys 10-15 metų amžiaus vaikai iš 13 dalyvaujančių šalių:

  1. Švedija
  2. Rusija
  3. Armėnija
  4. Rumunija
  5. Serbija
  6. Gruzija
  7. Nyderlandai
  8. Kipras
  9. Malta
  10. Ukraina
  11. Belgija
  12. Baltarusija
  13. Makedonija

Kur galima stebėti transliaciją, galite sužinoti ankstesniajame „Eurodienos“ straipsnyje.

Renginio metu kviečiame prisijungti prie „Eurodienos“, kur galėsite stebėti  realiu laiku atnaujinamą apžvalgą ir transliacijos metu diskutuoti su kitais žiūrovais apžvalgos komentaruose, dalyvauti apklausose.

Kad stebėti renginį būtų įdomiau, siūlome atspausdinti vieną iš „Eurodienos“ paruoštų lentelių su dalyvių sąrašu. Ant lapo galėsite rašyti savo įvertinimus, bei skirstyti vietas pagal savo simpatijas:

Horizontali versija
Vertikali versija

foto11

foto15

Šou prasidės šokių grupės pasirodymu. Po to bus pristatytos visos šalys, o tada išvysime renginio vedėjus – Ani Lorak ir Timuras Mirošničenko. Po jų kalbos ir balsavimo pradžios paskelbimo išvysime visų dalyvių pasirodymus.

foto1

Kai dalyviai nekantriai lauks rezultatų, scenoje 2 dainas atliks Ani Lorak. Po jos išvysime dar du šokėjų ir akrobatų pasirodymus. Vėliau, teletilto pagalba bus jungiamasi su visų šalių jaunaisiais balsų pranešėjais ir sužinosime kas namo išsiveš šių metų trofėjų.

foto2

foto3

© Giel Domen (EBU), Indrek Galetin

Primename, kad kaip ir pernai, tik pusė kiekvienos šalies taškų priklausys nuo žiūrovų balsavimo. 50% taškų nulems kiekvienoje valstybėje esanti komisija.

Linkime Jums smagaus vakaro kartu su „Vaikų Eurovizijos“ konkursu!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus