Vaikų Eurovizija

Antradienio repeticijas užbaigia Baltarusijos ir Makedonijos atstovai

12) Baltarusija

vaiku-eurovizija-baltarusija-repeticija
© Indrek Galetin (EBU)

Ko gero nesuklysime pasakydami, kad Baltarusijos pasirodymas šiemet yra labiausiai išsiskiriantis. Jurijaus Demidovičiaus daina tai tikras muzikinių stilių mišinys: nuo repo elementų iki operos. Scenoje jam pritaria keturi energingi šokėjai.


13) Makedonija

vaiku-eurovizija-makedonija-repeticija
© Indrek Galetin (EBU)

Garbė pasirodyti paskutinei, atiteko Sarai Markovskai iš Makedonijos. Scenoje vėlgi matome puikiai pažįstamą solistės ir 4–5 šokėjų derinį. Kokiais rūbais kolektyvas pasipuoš renginio metu kol kas lieka paslaptyje.

Dalis atlikėjų jau gali atsipūsti, o Švedijos, Rusijos, Armėnijos, Rumunijos, Serbijos, Gruzijos ir Nyderlandų atstovų rytoj laukia antrosios repeticijos.

„Vaikų Eurovizijos“ konkursas jau šeštadienį 21.15 val. tiesiogiai iš Kijevo.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Senseless
Senseless
prieš 14 metus

Baltarusija (Eurodienos kooficientas 12-1) – Jei norėčiau papokštaut, sakyčiau, kad ši daina arba laimės arba liks paskutinė. Taip buvo pereitais metais su Gruzija, buvau garantuotas, kad bitutės liks paskutinės ir še kaip su skuduru per veidą, tad visai nenustebsiu jei ir Baltarusis iškrėstų pokštą, ir laimėtų. VIETA : 1-13.

Makedonija (kooficientas 16-1) – Dar viena tokia perdaug vidutiniška daina, nėra bloga, bet neišskirtinė, nei stebuklingos dainos, nei stebuklingo vokalo, nei kažkokio šokio ar dar kažko… VIETA : 8-12.

/Bevardis-„Expertas”/

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.