Vaikų Eurovizija

Dar 5 jaunųjų atstovų repeticijos

07) Nyderlandai

05
© Indrek Galetin (EBU)

Pirmąją savo repeticiją šiandieną turėjo ir Nyderlandų atstovas Ralf Mackenbach, kurio pasirodymas gan išsiskyrė iš prieš tai buvusių. Su jaunuoju vokalistu scenoje yra dar 4 šokėjai, kurie gan energingai šoka viso pasirodymo metu.

08) Kipras


kipras
© Giel Domen (EBU)

Jaunoji „Vaikų Eurovizijos“ Kipro atstovė Rafaella taip pat pasirodė Kijevo scenoje. Be pačios atlikėjos scenoje taip yra gitaristas ir būgnininkas. Merginos balsas skamba užtikrintai ir gražiai, kas žada ją būsiant rimta konkurente kitiems.


09) Malta

malta
© Indrek Galetin

Jaunųjų Maltos atstovių Francescos ir Mikaelos pasirodymas — judrus ir užkrečiantis gera nuotaika. Nors dainuoja apie „Dvigubą bėdą“, iš abiejų merginų veidų nedingsta šypsena.


10) Ukraina

ukraina
© Giel Domen (EBU)

Kas jau kas, o renginio šeimininkė Ukraina, tikrai visus žada nustebinti įspūdingu pasirodymu.  Jaunasis dainininkas Andranik Aleksanyan žada tikrai nuotaikingą, linksmą ir įsimenantį pasirodymą. Į sceną Andranik įrieda su vežimu pilnu saulėgrąžų, kukurūzų burbuolių ir arbūzų. Pasirodymui judrumo suteikia 3 šokėjos ir aplink vežimą lakstantys berniukai.


11) Belgija

belgija
© Giel Domen (EBU)

Jaunąją atlikėją Laurą „Vaikų Eurovizijoje“ atstovaujančią Belgijai, galima drąsiai vadinti viena iš konkurso favoričių — savo nuoširdžiu dainos atlikimu ji sužavės tikrai ne vieną žiūrovą. Scenoje ji su dar keturiais šokėjais.Vokalas skamba tikrai puikiai.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Just@s
Just@s
prieš 14 metus

Belgija laimes !

Senseless
Senseless
prieš 14 metus

Virginija ne tu 😉 Eurodienos.lt lažybų organizatoriai vertina kaip daugiausiai šansų laimėti turintį pasirodymą.

/Bevardis/

Virginija
Virginija
prieš 14 metus

Tikrai neminėjau jog Nyderlandai yra laikomi favoritais. Parašyta, kad jų pasirodymas gan išsiskyrė iš kitų savo energingumu.

Senseless
Senseless
prieš 14 metus

Nyderlandai (Eurodienos kooficientas 4-1) – Sakot favoritas? Geriausias kooficientas ? Įdomu kokie argumentai(tikiuosi iš jūsų sulaukti) ? OK, priedainis toks nušlifuotas, „pritaikytas” visiems, kad įstrigtų, bet čia vienintelis kozeris, o man pačiam pats vokalas, pati daina, tikrai nėra ale „pergalingas” garantas. Nenustebsiu jei ir į TOP3 nepateks… (Mano prognozuojama) VIETA : 3-6.

Kipras (kooficientas 16-1) – hmm… labai gera pradžia, LABAI, taip ir kvepia nuoširdumu, bet vėliau kažko trūksta, gal gero priedainio… sunku vertint po pirmo perklausymo. VIETA : 5-9.

Malta (kooficientas 16-1) – daina nors man ir nepatiko, bet nuojauta kužda, kad gali ir pateikt siurprizą. Visgi pakolkas tai ryški vidutiniokė. VIETA : 4-9.

Ukraina (kooficientas 6-1) – Nežinau kodėl, ši daina man išvis „ne prie ko”, kitaip ir negaliu pasakyt ir bus truputį apmaudu, jei laimės toks pasirodymas. Beje straipsnyje matau rašoma apie kažkokį įspūdingą pasirodymą, tai va nusivyliau jumis, nes aš jo laukiau laukiau ir nesulaukiau…gal tas vežimas atstojo chereografija, o gal tos saulėgrąžos, arbūzas ? O šokėjai… aš jų išvis nepastebėjau ir prieš kitas šalis stipriai lieka šešėlyje. VIETA : 8-13.

Belgija(kooficientas 5-1) – Akivaizdi favoritė, o pirmos 40s. tiesiog nuostabios. Nėr daugiau ką čia ir komentuoti, patys matot-girdit. 🙂 Drįsčiau įsiterpt, kad kooficientas čia turėtų būti daugiausiai 3-1. VIETA : 1-3.

Būtų smagu išgirst ir Jūsų vertinimus.

/Bevardis-Expertas/ 🙂