Gyvenimas po Eurovizijos

Greitai pasirodys Mini Me debiutinis albumas (delfi.lt)

Penktąją vietą per „Eurovizijos” nacionalinę atranką užėmusi atlikėja Mini-Me nesnaudžia – netrukus jos gerbėjai galės mėgautis debiutiniu albumu.
Eglė Junevičiūtė, prisistatanti slapyvardžiu Mini-Me, sako, kad laukti liko neilgai – dar keletas smulkių patobulinimų, ir klausytojus pasieks pirmasis jos darbas. „Pavadinimas dar nėra galutinis, bet greičiausiai albumas vadinsis YES”, – sako Mini-Me.

Trejus metus dirbanti su prodiuseriais Andriumi Urbanavičiumi ir Luku Pačkausku, tiek pat laiko brandino ir albumą. Jame atsiskleis nemažas atlikėjos gyvenimo tarpsnis nuo pačios pirmos jos kurtos dainos, kuri, kaip sako Mini-Me, kiek naivoka, iki pačių naujausių, jau rimtesnio požiūrio į gyvenimą. Rengiasi tapti profesionale Aštuoniolikmetė mergina dainuoja jau 12 metų. „Viskas prasidėjo kaip ir daugeliui: mama atvedė į chorą „Ugnelė”… – dainavimo pradžią prisimena Eglė. Kiek vėliau ji gavo pasiūlymą dalyvauti atrankoje pas dabartinius savo prodiuserius. Jų įsteigtoje akademijoje lanko šokių ir aktorinio meistriškumo pamokas.

„Noriu, kad mano pasirodymai scenoje būtų kuo kokybiškesni“, – tikslus atskleidžia atlikėja.

Taip pat Mini-Me nepamiršta ir svarbiausio atlikėjo atributo – dainavimo įgūdžių lavinimo. Jau penkerius metus dainavimo ir balso tobulinimo paslapčių ją moko Irena Novikienė.

Pasirodymu patenkinta

Šiemet Mini-Me antrą kartą dalyvavo nacionalinėje „Eurovizijos” atrankoje. Daina „Yes” su teatralizuotu pasirodymu susilaukė neblogo komisijos įvertinimo, tačiau to pritrūko, kad mergina užimtų pirmąją vietą. Vis dėlto pati atlikėja sako, kad savo pasirodymą vertina neblogai.

„Nors per finalą buvau peršalusi, bet sugebėjau susitvarkyti su balso problemomis. Į dainą mūsų komanda įdėjo daug darbo ir pastangų. Viską darėme išties nuoširdžiai. Manau, kad tai žiūrovai turėjo pastebėti”, – pasakojo E.Junevičiūtė. Ji šiek tiek apgailestauja, kad dėl tam tikrų kliūčių žiūrovai neišvydo pagrindinio pasirodymo sumanymo. „Tačiau dėl to tikrai nenusimename, juk „Eurovizija” – dainos konkursas, o vienas kitas šou elementas – tai tik priedėlis”, – optimistiškai nusiteikusi mergina.

Tai, kad „Eurovizija” – Europos lygio konkursas, reikalaujantis profesionalaus atlikimo ir scenos patirties, Mini-Me nė kiek neišgąsdino. Ji teigia, kad prieš dalyvaudama atrankoje viską labai gerai apgalvojo: „Dainuoju jau daug metų, su manimi dirbo daug profesionalų. Ši patirtis ir padėjo man scenoje jaustis tvirtai ir neabejoti savimi.“

Dainos, atliktos per konkursą, žodžius, mergina kūrė pati. Jos teigimu, jie atskleidžia jos būdą – vaikinus jaunoji atlikėja renkasi itin atidžiai. „Yes” muzikos kūrėjas – Mini-Me vadybininkas L.Pačkauskas.

Priminsime, kad praėjusiais metais Mini-Me per „Eurovizijos“ nacionalinę atranką su daina „Like You“ sėkmingai pasirodė finale. Paklausta, ar planuoja trečią kartą dalyvauti konkurso atrankoje, atlikėja sako: kol kas ne.

Išskirtinį „Eurodienos” interviu su Mini Me prieš „Eurovizijos” finalą, galite perskaityti paspaudę čia.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

19 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
:)
:)
prieš 2024 metus

nemanau, kad kitais metais dalyvaus eurovizijoj ;( (laikys 12 kl. egzaminus) gaila…

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

tegul tai tegul, bet ar tada bus taip aktualu tai neaisku. gal jau laiko neturesi stebeti Rutos pasirodymu o ypac dainu :):p

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

tai zinoma,mini me man patinka ir patiks 🙂 o del tos Scegolevaites tai ziuresim 🙂 tegul jinai tik dalyvauja,bus matyti 🙂

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

ilgai laukes dar palauk 🙂 bet ji zavi tuom kad taip greit sugebejo prodiuserius prisitraukt 🙂

eNz
eNz
prieš 2024 metus

laukiu nesulaukiu mini-me albumo labai butu idomu ji pamatyti tikiuosi nenuvyls seip pas ja labai grazus balsas ir pati labai grazi saunu taip ir toliau!

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

manau geram atlikejaui maziausia problema daina yra. svarbu ja sudainuoti – o tai jie gali be problemu 🙂

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

na, as tikiu, kad, jei Sciogoliovaite sukurs koki gera gabaliuka, tai ir sudalyvaus;) tada jau uzbalsuosime, kad net LRT klaidos negelbes;DD vaziuos ji. (na, aisku, dar reikia paziuret, ar gera daina;))

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

o Minimemem tegul dar paauga 🙂 tada gal ir jai pavyktu 🙂 progreso pas ja yra 🙂 ne Yvos aukletine – iskart matos 😀

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

bet Sciogoliovaite ir laimet gali 🙂 ji kieta mergina 🙂 man laabi patinka 🙂 gaila LRT klaidu, kad neisvaziavo pernai ji 🙂 bet – viskas pries akis 🙂

DjDiablo
DjDiablo
prieš 2024 metus

Šaunuolė.Sėkmės jai;)

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

o kodel Sciogoliovaite nedalyvautu? na, siaip jos dar vaikas bus pakankamai mazas.. bet tai nors po keliu metu jos lauksime:)

dovilke
dovilke
prieš 2024 metus

ot tai grazu….

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

turi kas tuos albumus leidzia, tai del to ir greit 🙂 cia galima staigiai – per savaite 🙂 jei yra noro ir dainu. pamatysim 🙂

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

na del Sciogoliovaites tai dar pagalvoti reiktu..nemanau,kad jinai turi noro dar kart dalyvauti,na man taip atrodo ir is jos kalbu ir komentaru..
o del eurovizijos kokybes,tai bent jau Lirtuvoje,ta kokybe kas met krenta 😀

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

dar iki kitu metu toli:) pirmiausia reikia paziureti, kaip siais metais seksis, o laiko apie kitus metus pagalvoti dar bus. bet gal vat kokia Sciogoliovaite kitais metais sumastys vel sudalyvauti – butu saunu;)

eNz
eNz
prieš 2024 metus

labai butu gaila jei mini-me nedalyvautu eurovizijoj,ir seip man idomu kas kitais metais dalyvaus? niegi vel nieko gero? tikiuosi taip nebus… pakartojam 2006 metus 🙂

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

Lietuvoje visi taip daro – bando pasinaudoti padetimi:) bet siaip, manau, kad ir praeitais metais MINI ME buvo isgirsta, tad nieko cia stebetino, kad isleidzia albuma. pagaliau gal tam pribrendo:)

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

heh,nu nesitikejau jau jos albumo,cia matyt del to tokio jos staigaus populiarumo,tai ir albuma isleisti nori,kad kuo daugiau money pasidaryt 🙂
o siaip su tais dalyvavaimais,tegu siekia ko labai nori,gal kitais kartais labiau suzibes 🙂

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

nu vat, tikiuosi, kad jos albumas bus vertas demesio:) ir aisku, norisi isgirsti daugiau nauju dainu. o del dalyvavimo Eurovizijoje, tai dar, manyciau, persigalvos.:) jei sukurs kokia gera daina, kodel gi nesudalyvavus;)

Edgaras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 ir 2009 metais pranešęs daugiau kaip 150 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.