Eurovizija 2008 (dalyviai)

Ukraina išrinko dainą [Atnaujinta]

Šiandien Ukrainos žmonės išrinko dainą, kurią Ani Lorak atliks Belgrade. Ji atliko penkis kūrinius. Finale, svečiuose taip pat pasirodė keturi jau turintys vietą Belgrado scenoje, t.y.: Morena iš Maltos, Tereza Kerndlova iš the Čekijos, Georgeta (Geta) Burlacu iš Moldovos ir Elnur Huseynov su Samir Javadzadeh iš Azerbaidžano.

Ani Lorak atliko penkias dainas :

  1. „Zhdu Tebya (Waiting for you)”
  2. „Ya Stanu Morem (I’ll become Like Sea)”
  3. „The Dream of Brighter Day”
  4. „I’ll be your lady”
  5. „Shady Lady”

Žiūrovai kartu su komisija išrinko „Shady Lady” ir su šia daina Ani atstovaus savo šaliai. Žodžius dainai parašė Karen Kavalerian, o muziką sukūrė Filipas Kirkorovas. Tai patys vyrai yra Dmitrijaus Kolduno dainos „Work your magic” autoriai. Taigi jau aišku, kad Filipas, ankstesniais metais rėmęs Andželiką Agurbaš, Dimą Bilaną bei Kolduną, šiemet     kiekviename žingsnyje lydės Ukrainos atstovę.

Ani pasirodys antrame „Eurovizijos” pusfinalyje. Daugiau informacijos apie atlikėją bei daugiau jos dainų rasite ankstesniame mūsų straipsnyje.

Ani Lorak pasirodymas nacionaliniame finale su daina „Shady lady”:
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Numanau kad i finala nepateks. Nebent pusfinaly bus lb prastos dainos…

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

kodel eurovizija nebedaro kazko naujo? issiseme? pavargo? ar naujoviu nera?

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

dar paziuresim, kaip toli:DD kad nieko naujo tos kojos ir sijonukas..tad nebuciau tuo tikra. kita vertus, vis tiek juk tas vietas kzkas turi uzimti.. tai kas ten zino, iki kokios si daina pakils..

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

mergina ispopinta ilgom kojom trumpu sijonu… kas toliua? stiprus balsas. mhm. ten visi tokie… Robotais – ateiviais siek tiek bandys atrodyt isimenama.. paziuresim kaip jiem ten… bet Europa Ukraina deja megsta – taigi – vaziuos ji toli….

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

man taip labai nusibodo tokios dainos… ir siemet is vis vienodi visi… arba bumcikai arba balades… nesuprantu…

rokutis
rokutis
prieš 2024 metus

labai patinka esu beveik isitikines kad pateks i finala ir ten uzims auksta vieta

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

na, man tai vienintele fraze apie sia daina, lendanti i galva – "energingas pasidraikymas". asmeniskai man jau tokie numeriai nusibodo, nes viskas tartum kartojasi (panasus pasirodymas buvo Ruslanos). taciau vel matome Kirkorovo prikistus nagucius, tai gal ka nors pasieks, kai isleis baisiai daug slamanciu vien reklamai:))) bet, kaip parode patirtis, tai tikrai ne 100proc. pasiteisina.

eNz
eNz
prieš 2024 metus

ukrainieciai kaip visada pasirinko gera isimininati daina kuri tikrai bus jei ne top 5 tai top 10 100% ukrainai auksta vieta garantuota~!

Edgaras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 ir 2009 metais pranešęs daugiau kaip 150 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.