Eurovizija 2008 (dalyviai)

Eurototalizatorius

Žurnale „MAXI Panelė” yra išspausdintas straipsnis, kuriame įvairios Lietuvos įžymybės bando spėti kelintą vietą šiais metais „Eurovizijos” finale užims mūsų šalies atstovas. Žvaigždžių nuomonės skiriasi – vieni Jeronimą palaiko, o kiti peikia. Na, bet paskaitykite patys. Straipsnis.

Dėkojame žurnalui „Panelė” už puikų staipsnį.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

16 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

apdetu profesionalumu 🙂

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

Jeronimas visus apdeta komentatotius kartu sudeju 🙂

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

lochu buvo klausineta…
kazkokiu prascioku vaidinanciu "dainininkus" nuomone…
vemsiu…

Andrius
Andrius
prieš 2024 metus

specialiai paklausiau Lietuvos atstovo dar kartą… be "nomads in the night" nieko neprisimenu… man daug lengviau pakartot Suomijos dainos priedainį suomiškai :DD

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Nightwister/'>Nightwister</a>
prieš 2024 metus

kazin ar Pekruskevicius cia del stiliaus sake, kad paskutene vieta uzimsim ar su daina? o kiti tai is vis nusivaziavo su savo spejimais! 😀 bus manau kitia 6 vieta kaip Karina spejo, nes daina lb gerai isiminanti ir grazi ir pats Jeronimas grazus. tai as manau, kad cia kiti su savo spejimais kad, nepateksim i finala ar, kad 13-22 vietas uzimis jie susisneka arba pavydi, kaip Raimonda kuri nelaimejo,arba Vudis kuris kuris ne nedalyvavo atrankoje C(:

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

o man Miliaus daina isimenanti labai. dainuoju ja…;) taigi, jei tas Mino jos net neklause, tai tegul geriau patyli:)

Andrius
Andrius
prieš 2024 metus

o kiek šalių iš pusfinalio patenka į finalą? Jeronimo daina visai netinka Eurovizijai… pvz aš nei vieno žodžio, ne tai kad priedainio, bet nei vieno žodžio nepamenu iš jo dainos, o tai yra didžiulis minusas… na, nebent, kaip Mino sako, Milius padarys didelį šou arba kokį skandalą, tada turi šansų. Mūsų pusfinalyje yra labai lengvai įsimenanti Čekijos daina, taip pat yra dar kelios dainos, kurios turėtų toliau eiti, o su Jeronimu puikiai konkuruos Vengrijos baladė, kurioje netgi labai panašių akordų yra kaip ir Miliaus dainoj…

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

o.. velnias..:) man su spejimais nesiseka visada…;(( tai as neatspesiu…

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

jetau, anonime, del Petruskos ir Stanofko kaip pirstu i aki pataikei – tiksliau net nepasakysi:)) cia dar galima ir Smorigina prisiminti.. vaidina visu galu zinova, bet jau kaip pats daro.. tai baisu. kad ir jo dainavimas… kazkokia tragedija. brr.. net purto apie tai pagalvojus.
p.s. kitais metais be konkurencijos i Eurovizija siunciame STANISLOVA – paziuresim, koks jis genijus didziojoj Eurovizijoje!!:)) tada bent jau uzciaups savo purvina sreptuve!!! ir isvis, tegul jis varo i savo rusija. ar is kur jis ten….

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

eurosavaite,netrŪkus? =]
o siaip tai juokinga paskaicius…tokios nelabai autoritetingos neautoritetingu "asmenybiu" nuomones…
Stano pas mus didis rasytojas gi dabar labai,ir jo dainos matot labai geros…[tiesa pasakius vimdo vos isgirdus]
Petruskevicius vapse kazkoks nepripazintas dizaineris,kuris pakankamai pasisiko su ta Raimonda,tai jo vietoi as isvis slepciaus po lapais,o ne kazkieno gaurus komentuociau,nes pats kaip Robinzonas is negyvenamos salos snukuti miskais apsiaugino.. [gal skustuvui pinigeliu pritruko?]

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Keista, kad tik du mano kad nepateksim į finalą, gal jie net nežino apie pusfinalį

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

Netrukus startuos ir "Eurodienos" totalizatorius, kuriame galėsite ne tik spėti vietą bet už tikslų spėjimą laimėti šaunų prizą, bet apie tai savo laiku 🙂

Redagavo Eurosavaite 2008-03-09 14:08

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

nu jau tikrai, pritariu, anonime.:)
pirmu numeriu iEurovizija siusciau po toki sapalioniu Stano – pasijuoktume bent is tokio:DDD bet jis yra is tokiu, kurie tik sneka, bet nieko gero nedaro.:DD bijo apsikvailinti. todel ir sneka tik. fui. nevirskinu tokiu zmoniu. tada bent jau geriau prikastu liezuvi uzuot blevyzgojes nesamones.

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

jeatu, kokie vis delto zmones pavydus… ypac tas pyp Stano…;(( apgailetina. keikia, o geriau paziuretu i save kaip ka dainuoja (ar isvis dainuoja??!!) man net pikta darosi tokiu nesamoningu nuomoniu paskaicius…
siaip teisingai pasake Vilkoncius, bet jeigu mes busime visada tokie pesimistai.. tai kam tada is visos rengiames tokiems konkursams ir ten dalyvaujame?? (retorinis klausimas)
o Mantas Petruskevicius tai siek tiek neissimiegojes ar siaip siek tiek nesveikas?? SKAMP dalyvavo 2001m., o dabar jau 2008m. wake up, Mantuli!:)) laikas pamirsti, kas buvo.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

tegul tos zvaigzdes eina i eurovizija,o ne savo sapaliones desto,yra daug ivairiausiu nuomoniu del Jeronimo,uz jo sekme.

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

heh,nu tikrai paskaicius susidaro vaizdas,kad amen bus tam musu Miliui :DD
geriausiai pasake Valinskas ir Petruska stilistas :DD na zodziu,as palaikau juos..dar istrigo Stano zodziai..nu aiskiai ir tiesiai,heh,gerai pasakyta "Miliaus daina blogiausia ka kada nors esu girdejes" :DD

Edgaras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 ir 2009 metais pranešęs daugiau kaip 150 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.